KALIFORNIJA

Prošle su četiri godine: Marijana Batinić prisjetila se divnih, bezbrižnih dana

23.03.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu RTL-ova voditeljica Marijana Batinić objavila je niz fotografija nastalih prije četiri godine tijekom njezinog putovanja u Ameriku

'Instagram me podsjetio na neke divne, bezbrižne, ne tako davne dane.' Riječi su to koje je ispod niza fotografija napisala RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. Posljednjom objavom Marijana se prisjetila svog putovanja u Kaliforniju, od kojeg su prošle već četiri godine, kada je bila u posjeti svojoj najboljoj prijateljici i kumi Petri Nižetić.

Njezino putovanje poklopilo se tada s proslavom Petrinog rođendana, a od tada su se za dvije prijateljice odigrale mnoge stvari na privatnom i poslovnom planu. U međuvremenu su obje rodile, Marijana još jednu djevojčicu, dok je Petra dobila dvojicu sinova između kojih je razlika od dvije godine.

I dok Marijana Batinić danas radi na RTL-u kao voditeljica te je jedno od zaštitnih lica te televizije, Petra Nižetić se već u potpunosti prilagodila na američki način života, iako, nikada nije krila, koliko joj nedostaju Hrvatska, njezina obitelj i prijatelji.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Kako bi barem malo 'osjetila' dom, nedavno je Petri u posjetu bio njezin brat, pjevač Luka Nižetić, koji je uživao družeći se sa svojim nećacima.