novo poglavlje u životu

Pronašla muškarca svog života: Sandra Bullock spremna je za vjenčanje

02.11.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon ružnog rastanka od bivšeg supruga, koji joj je javno priznao nevjeru, Sandra Bullock prestala je vjerovati u ljubav, no onda je, kada se tome nije nadala, u njezin život ušao pažljivi fotograf Bryan Randall koji joj iz dana u dan pokazuje da je ljubav ipak moguća

Posljednje dvije godine Sandri Bullock u ljubavi zaista cvatu ruže. Pronašla je muškarca svojih snova koji joj odgovara po svim kriterijima i zato je sada spremna za novi brak.

Prijatelj blizak slavnoj glumici otkrio je za Us Weekly kako bi ona zaista željela održati malu ceremoniju vjenčanja za krug najbližih ljudi, no planove joj remete neke formalnosti.

'Sandra je malo neodlučna oko ovog čina samo zbog formalnosti. Naime Bryan nije usvojio njezinog sina Luisa i kćerkicu Lailu pa su stvari zbog toga dosta komplicirane', objasnio je američkom tabloidu neimenovani izvor.

  • +10
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je stasiti 51-godišnjak izuzetno pažljiv prema svojoj odabranici, on se, prema riječima bliskih izvora, savršeno uklopio i u ulogu brižnog oca.

'On je u potpunosti prihvatio roditeljsku ulogu. Uvijek je tu za Luisa i Lailu i u svakom pogledu je odličan za njih. Sandra je sretna i blagoslovljena što ima tako brižnog partnera', govori nadalje izvor.

Nakon neuspješnog prvog braka s Jessom Jamesom, koji je nakon pet godina završio na vrlo ružan način, nakon njegova javnog priznanja o prevari, ova holivudska glumica upala je u veliku depresiju i prestala se nadati ljubavi.

  • +3
Sandra Bullock, Bryan Randall i njezino dvoje usvojene djece, sedmogodišnjak Luis i petogodišnjakinja Laila Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No baš onda kada se najmanje nadala, u njezin je život ušetao osjećajni Bryan, koji joj je malo po malo vraćao vjeru u ljubav.

'Iako većinu vremena provode s djecom, Bryan se trudi da im uvijek ostane nekoliko trenutaka za intimu. Kada god se ukaže neka rupa u gustom poslovnom rasporedu, odvede Sandru na ručak ili večeru, a osim toga je i veliki džentlmen. On je tip koji će uvijek otvoriti vrata dami i pomoći joj odjenuti kaput', kaže izvor.

  • +15
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oko problema s novim vjenčanjem Sandra se nedavno konzultirala i s bliskom prijateljicom i kolegicom Jennifer Aniston, koja joj je sugerirala da se ne brine oko formalnosti jer ionako već žive kao u braku.

'Kakva je razlika bili vi u braku ili ne? On je već ovdje, živite skupa i on je tvoj muškarac', utješila ju je Jennifer koja je s parom nedavno viđena i na večeri u talijanskom restoranu u Los Angelesu.

Čini se kako je Bryan kao pravi muškarac i prije svega gospodin, kakav se danas rijetko nalazi, uspio povrijeđenoj glumici zacijeliti sve ljubavne rane iz prošlosti.