ZDENKA RIMAC

Procurila još jedna fotografija s vjenčanja iz Livna: Majka Mate Rimca u zlatnoj je haljini pozirala pored žute Nevere

04.08.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Na vjenčanju Katarine i Mate Rimca bilo je mnoštvo uzvanika, no mnogi su pogledi bili upereni prema mami poznatog inovatora, koja tog dana u Livnu nije mogla sakriti svoj ponos

Ako ste možda pomislili da ste vidjeli sve sa velikog vjenčanja Katarine i Mate Rimca, održanog krajem srpnja u Livnu, prevarili ste se. Tek je sada, s malim odmakom, otkriveno kako je osim mladenke Katarine Rimac zvijezda na vjenčanju bila i majka Mate Rimca, koja je svojim mladolikim izgledom ostavila sve bez riječi.

Kako je otkrila dizajnerica Vesna Sposa na svom Instagram profilu, Zdenka Rimac zablistala je u njezinoj kreaciji, šivanoj po mjeri. Riječ je o zlatnoj, šljokičastoj haljini na preklop s dekolteom, ali i visokim prorezom u donjem dijelu, zbog čega su i noge došle do izražaja.

Uz tu haljinu Zdenka Rimac odabrala je i zlatne cipele i u istoj boji pismo torbicu, dok je dugu kosu raspustila. Vesna Sposa objavila je fotografiju, koju je i sama Zdenka pokazala na svom Facebook profilu, a na kojoj pozira pored sinove žute Nevere i ne krije ponos zbog sretnog događaja.

Pored nekoliko fotografija s vjenčanja koje je i sama objavila, Zdenka je sinu i snahi poručila: 'Neka vam ovo putovanje bude najljepsa životna priča.'

  • +6
Katarina i Mate Rimac stigli na vjenčanje Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic