otovorenje trgovine

Prirodna ljepota Doris Pinčić Rogoznica u prvom planu

24.01.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Na otvorenje Dormeo Home trgovine u zagrebačkom Arena centru sigao je čitav niz poznatih, a među njima se posebno isticala lijepa Doris Pinčić Rogoznica.

Otovrenje trgovine pohodila je i Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom, Edita Misirić Vrkljan, bila je tu i Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović, Luka Bulić, došao je i Tomislav Špiček.

Iako se u njihovim životima događaju velike promjene, to se ne vidi na licima Doris Pinčić Rogoznice i Nevene Rendeli Vejzović. Doris će, naime, početi suradnju s HRT-om, nakon što je godinama bila jedno od zaštitinih lica RTL-a, a proslavila se serijom Nove TV 'Larin izbor'. Nevena, pak, nakon 20-tak godina provedenih na javnom servisu odlazi u nove profesionalne avanture.

  • +9
Otvorenje Dormeo Home trgovine Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Obje, su, međutim, djelovale zadovoljno i dobro raspoloženo, a Doris Pinčić Rogoznica osobito je privlačila pažnju upečatljivim kaputićem petrolej boje koji je, uz nježni make up, naglasio njenu prirodnu ljepotu.

Inače, Doris Pinčić Rogoznica, njen suprug Boris i djeca nedavno su se preselili u vlastitu kuću koju su uspjeli kupiti bez bez zaduživanja kod banke. Možda još uvijek nisu kupili sve sitnice pa je Doris došla pogledati što će se od opreme za kuću moći naći u novootvorenoj Dormeo Home trgovini.