VOLI TORBICE

Princeza Charlotte je najslađa mala kradljivica na britanskom dvoru

27.09.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Britanski mediji još uvijek donose detalje posljednjeg događanja na kojem se pojavila obitelj princa Williama - supruga Kate Middleton, kao i djeca, princ George i princeza Charlotte. Za potpun obiteljski sklad nedostajao je najmlađi član obitelj, princ Louis, no on je još premalen da bi odlazio na vjenčanja

Princ William i njegova obitelj opet su glavna tema medija. A o čemu je ovoga puta bila riječ? O događaju povezanom s vjenčanjem Kateine bliske prijateljice, Sophije Carter, na kojem su, baš kao i na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, ali i Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa, princ George i princeza Charlotte bile glavne zvijezde te su i ovoga puta ukrali svu pozornost.

No, pozornost nije jedina stvar koju je 'ukrala' preslatka Charlotte. Tijekom poziranja, Kate Middleton u naručje je podigla trogodišnju princezu koja je odlučila u svoje ruke uzeti majčinu skupocjenu torbicu od satena te je tako pozirala.

Naravno, malenoj Charlotte nitko nije zamjerio na tom činu, dapače, mnogi smatraju kako torbica u kobalt plavoj boji bolje pristaje njoj negoli vojvotkinji od Cambridgea.

  • +23
Princeza Charlotte 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.