NOGOMETNI FAN

Princ William iznenadio ponašanjem: Snažni zagrljaji i prisan odnos s nogometašicama nisu prošli nezapaženo

01.08.2022 u 15:31

Bionic
Reading

Ponosan, prepun emocija i uzbuđen, princ William dodijelio je medalje i pehar u ruke pobjednica ženskog Europskog nogometnog prvenstva. Nije krio koliko je sretan što su pobjedu odnijele upravo članice engleske reprezentacije

Britanskom princu Williamu pripala je čast dodijeliti zlatne medalje i pehar europskim pobjednicama u nogometu za žene u Londonu. Ženska engleska reprezentacija na domaćem je terenu, na Wembleyju, pobijedila njemački tim, a sreću i zadovoljstvo zbog osvojenog naslova nije krio sam princ te je sve emocije iznio i tijekom dodjele nagrada.

Unuk kraljice Elizabete srdačno je uručio medalje pobjednicama, a pritom je mnoge snažno zagrlio i pokazao sreću zbog njihova sportskog uspjeha.

  • +3
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

Netom prije toga princ William iskoristio je i kanale na društvenim mrežama te sa svojom kćerkicom, princezom Charlotte zaželio svu sreću reprezentativkama u videu.

Princ William inače je strastveni fan sporta i nogometa općenito, a očito je tu ljubav prenio i na svoju djecu. Nedavno je na teniski turnir Wimbledon poveo najstarijeg sina, princa Georgea, a sada je očito da nogomet prati u društvu kćerkice Charlotte.