sljezovi kolačići

Princ Louis ne može odoljeti slatkišima: Njegova reakcija na keks će vas oduševiti

11.05.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Najmlađi sin princa i princeze od Walesa uvukao se pod kožu mnogima, a kako i ne bi kad je riječ o tako simpatičnom dječaku tako iskrenih dječjih reakcija? Ovaj put kamere su zabilježile njegovu reakciju na ukusan kolačić

Ovaj je ponedjeljak kraljevska obitelj, uključujući Kate i Williama s djecom, provela volontirajući s izviđačima. Aktivnosti koje su im izviđači pokazali svidjele su se princu Georgeu i princezi Charlotte, a princ Louis nije mogao sakriti koliko uživa u druženju sa starijom braćom i roditeljima.

Omiljeni dio dana, ako je suditi po onome što su kamere snimile, Louisu je bio trenutak kada su se okupili da zajedno peku sljezove kolačiće.

Petogodišnjak uživao je dok je majka Kate Middleton bila pokraj njega, a kada mu je uručila jedan već složeni kolač nije mogao sakriti koliko uživa u okusu pa je polizao prstiće i zavrtio se oko svoje osi. Reakcija potpunog prepuštanja okusu koji obožava osvojila je društvene mreže i još jedanput pokazala da je dječja neposrednost jedna od omiljenih kvaliteta malenog princa.

Komentari su otkrili da korisnici društvenih mreža apsolutno obožavaju petogodišnjeg princa, a neki su istaknuli kako se vidi da je u pitanju drugačiji odgoj koji djeci dopušta da budu djeca.

Uz najmlađeg sina cijelo je vrijeme bila brižna majka Kate Middleton koja je pokazala svoju nježnu majčinsku stranu, ali i opuštenost pri odgoju. Šalila se s djecom i okupljenim izviđačima, a u princu Louisu obratila se i nadimkom 'Lou-Bug'.

'Baci to u vatru, Lou-Bug' rekla je Middleton Louisu dok su zajedno pržili sljezove kolačiće koji su oduševili petogodišnjeg princa.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju