trljanje soli na ranu

Princ Harry optužio kraljevsku obitelj za urotu, a insajderi tvrde: 'Razlozi odlaska s Meghan potpuno su izmišljeni!'

12.01.2023 u 09:47

Bionic
Reading

'U srcu cijele priče, riječ je o slomu unutar obitelji koja nikad neće imati sretan završetak, a Harry samo trlja sol na ranu', kažu kraljevski insajderi

Čini se kako je princ Harry posljednjim intervjuom, kojeg je dao Stephenu Colbertu u emisiji The Late Show, prešao svaku granicu pokrenuvši lavinu kritika u svom smjeru.

Uz mnogobrojne kontroverze koje je iznio u emisiji, kap koja je prelila čašu bila je tvrdnja da se unutar obitelji vodi organizirana bitka usmjerena protiv njega.

Voditelj ga je upitao smatra li da se ostatak kraljevske obitelji udružio protiv njega kako bi ga diskreditirao, na što je princ odgovorio:

'Da, apsolutno! Buckinghamska palača pokrenula je kampanju protiv mene koju za njih vode britanski mediji. Posljednjih 38 godina pričali su svoju priču, a sada će javnost saznati drugu stranu. Zbog toga se puno ljudi osjeća nelagodno i uplašeno.'

Upravo je ovo bila kap koja je prelila čašu mnogobrojnim kraljevskim insajderima koji su iz poštovanja prema kralju Charlesu svoja mišljenja o memoarima držali za sebe.

  • +9
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Međutim, nakon ovakvih optužbi, sve je veći broj onih koji su odlučili prekinuti sa šutnjom i reći stvaran stav unutar kraljevske obitelji.

'Harryjev problem je u tome što nitko drugi nema viđenje događaja poput njega. Pogotovo kad je riječ o njegovom odlasku s Meghan. Razlog zašto su otišli nije u tome jer su bili protjerani ili jer su dramatično morali pobjeći kako bi spasili živu glavu. Razlog je jednostavno bio u tome što obitelj i kraljevska institucija nisu željeli ispuniti svaku njihovu želju', rekao je izvor i dodao:

'Ovaj posljednjih intervju samo je još jedan pokušaj svaljivanja krivnje.'

Drugi izvor doveo je u pitanje istinitost navoda u memoarima i podvukao kako se radi o, zapravo, tužnoj priči o slomljenoj obitelji.

'Ako stavimo na stranu pitanje koliko je uopće istine u svim njegovim navodima, moramo reći da se sveukupno radi o običnom trljanju soli na rane obitelji. To je jako nepošteno. U srcu cijele priče, riječ je o slomu unutar obitelji koja nikad neće imati sretan završetak', zaključio je izvor.