SVE JE SJELO NA MJESTO

Princ Albert otkrio u kakvom je stanju princeza Charlene

21.03.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Monegaški princ Albert u svom najnovijem medijskom istupu, u intervjuu za Paris Match, progovorio je i o svojoj supruzi, princezi Charlene, ali i o vremenima kada je medijska pažnja bila usmjerena na njih

Tijekom razgovora s novinarom Paris Matcha, monegaški vladar govorio je o svojoj obitelji, a tijekom intervjua u prinčevom uredu, Albert je progovorio i o svom braku s princezom Charlene, kao i njezinom zdravstvenom stanju.

‘Princeza je sada dobro, iako je jako pogođena zbog mene i ražalošćena zbog nekih stvari koje su se pojavile u medijima’, otkrio je princ Albert, aludirajući time zapravo doba kada je princeza Charlene neko vrijeme živjela odvojeno od njega i djece.

Kako je dobro poznato, u veljači 2021. princeza Charlene imala je svoje posljednje pojavljivanje u Monacu, nakon čega je otišla u Južnu Afriku. Iako je najavljivano kao tek kraći posjet, isti se produžio na mjesece tijekom kojih je Charlene bila podvrgnuta dvjema operacijama, a potom je zbog svega morala ostati i na oporavku.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Iako se vratila u Monaco, ubrzo je ‘ponovno nestala’ i to u privatnom švicarskom lječilištu, gdje se nastavila oporavljati od svega. Njezinom oporavku nisu baš išle u prilog ružne glasine koje su se krenule širiti o problemima u njihovom braku, no na kraju su njih dvoje uspjeli razriješiti sve.

‘Podržavali smo jedno drugo’, otkrio je princ Albert o tom periodu njihovog braka. Danas princeza Charlene redovito ga prati na svim javnim događanjima u Monacu, ali i tijekom službenih putovanja u inozemstvo.

NASMIJEŠENI I RASPOLOŽENI

Čaroliji božićnih blagdana nisu odoljeli ni princ Albert II i princeza Charlene

Pogledaj galeriju

‘Istina je da je nastavila gdje je stala, preuzevši na sebe brojne aktivnosti i više javnih obveza, zbog čega smo svi sretni. Njezina je želja bila da se što više uključi u sve.’

Govoreći o svojoj obitelji, princ Albert nije krio koliko mu ona znači. ‘Na sreću, cijela moja obitelj je uz mene i okružuju me svojom privrženošću, kako uža, tako i šira obitelj. Svi smo mi jedna te ista obitelj, ujedinjena i puna podrške i to mi je puno pomoglo u ovom razdoblju’, zaključio je princ Albert.