NOVA ULOGA

Prilika koja se ne propušta: Margot Robbie glumit će u novom filmu Wesa Andersona

11.08.2021 u 21:02

Bionic
Reading

Australska glumica Margot Robbie, trenutno slavna po ulozi Harley Quinn u filmu 'The Suicide Squad' ('Odred otpisanih 2'), glumit će u idućem projektu redatelja Wesa Andersona

Prema pisanju Hollywood Reportera, film Wesa Anderson, čiji naziv još uvijek nije poznat, trebao bi početi sa snimanjem krajem kolovoza u Španjolskoj. Nekoliko glumaca iz ranijih Andersonovih projekata također će glumiti u novom filmu, uključujući Adriena Brodyja, Billa Murraya i Tilde Swinton. Sa slavnim redateljem će prvi put surađivati i oskarovac Tom Hanks.

O novom Andersonovom projektu ne zna se puno. Taj redatelj, poznat po filmovima 'Grand Budapest Hotel' i 'Kraljevski Tenenbaumi', zadnje je snimio dramsku komediju 'Francuski otpravnik' koja je u srpnju prikazan u Cannesu.

Za 31-godišnju Margot Robbie, Anderson je novo ime na listi velikih redatelja s kojima je surađivala, nakon Martina Scorsesea, Quentina Tarantina i Jamesa Gunna.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: PictureLux / The Hollywood Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Ona trenutno snima povijesnu dramu 'Babylon' s Bradom Pittom, a pojavit će se i u novom filmu Grete Gerwig 'Barbie'.

Margot Robbie je 2018. bila nominirana za Oscara za ulogu klizačice Tonye Harding u filmu 'Ja, Tonya' te 2020. za ulogu u filmu 'One su bombe'.