POČINJE SNIMANJE

'Prijatelji' se okupljaju za nekoliko dana, a David Schwimmer do tada mora pogledati svih 236 epizoda

04.04.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Glavni glumci popularnog sitcoma, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer, sljedećeg će tjedna zakoračiti na originalnu scenu serije u Warner Bros. Studiju i započeti snimanje HBO-ovog specijala, potvrđeno je za časopis People

Dugogočekivani trenutak komentirao je 54-godišnji David Schwimmer tijekom virtualnog intervjua u emisiji The Graham Norton Show.

'Putujem u Los Angeles gdje ćemo sljedećeg tjedna snimati 'Prijatelje', rekao je Schwimmer i dodao kako će sljedećeg tjedna vidjeti ostale 'Prijatelje' prvi put nakon puno godina.

Iako nije mogao otkriti puno toga o snimanju, potvrdio je da na snimanju neće predstavljati svoje likove, nego sebe same.

'Ništa nije po scenariju, nismo u svojim ulogama. Svi predstavljamo sebe same, iako postoji jedan dio koji neću otkriti, ali za koji smo svi ipak nešto morali pročitati', otkrio je Schwimmer.

Začudivši se činjenici da je prošlo gotovo 17 godina od emitiranja serije, voditelj Graham Norton je pitao Schwimmera gleda li stare epizode kako i osvježio sjećanje.

'Trebao sam to učiniti', odgovorio je Schwimmer uz smijeh pa dodao kako ima zaista malo opravdanja, ali da nije uspio pogledati 236 epizoda.

'Pretpostavljam da moram puno gledati tijekom sljedećih pet dana', zaključio je Schwimmer.

'Prijatelji' su se izvorno emitirali 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004. godine, a specijal s ponovnim okupljanjem HBO Max je prvi put najavio u veljači 2020. godine. Premijera je planirana za svibanj, ali je odgođena na neodređeno vrijeme zbog pandemije.

'Nažalost, vrlo je tužno što smo morali opet odgađati', rekla je u kolovozu prošle godine za časopis Deadline Jennifer Aniston (51) i pojasnila kako je problem iskrsnuo oko toga kako snimati s publikom uživo te da je suština svega da jednostavno nisu najsigurnija vremena za tako nešto.

  • +18
Prijatelji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Bit će super. To što je odgođeno pdlučila sam gledati kao da je čaša napola puna. Gledajte, ne idemo nikamo. Nikad se nećete riješiti Prijatelja, oprostite. Doživotno ste zaglavili s nama', rekla je Aniston.

Nakon potvrde da je ponovno okupljanje 'Prijatelja' odgođeno, bivši predsjednik WarnerMedia Entertainment Bob Greenblatt je rekao da još uvijek planiraju snimiti specijal pred publikom uživo na pozornici u Burbanku u Kaliforniji.

'Smatramo da ima svoju vrijednost imati veliku, glasnu publiku uživo koja će doživjeti ponovno okupljanje ovih šest sjajnih prijatelja. I nismo to htjeli tek iznenada učiniti putem web poziva s ljudima koji se snimaju u svojim kuhinjama i spavaćim sobama', rekao je u svibnju prošle godine za Variety Greenblatt.

Izvor: Društvene mreže