NOVI ŽIVOTNI PREOKRET

Preseljenje iz Rovinja: Tony Cetinski sa suprugom živi u stanu od 40-ak kvadrata

05.03.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Nakon 30 godina uspješne karijere Tony Cetinski odlučio je otvoriti školu pjevanja u Opatiji, kamo se sa suprugom Dubravkom preselio u novi dom. Pohvalio se kako nikada u životu nije bio sretniji

Popularni glazbenik je pokrenuo svoju glazbenu školu u kojoj će mjesta biti i za one koji si to ne mogu priuštiti.

'Ponosan sam i sretan. Netko će reći, trebalo mi je 30 godina karijere da to napravim. Da, trebalo mi je, mislim da sam sad potpuno spreman na to i mogu kvalitetno odvojiti svoje vrijeme. Pazit ćemo da financijski paketi budu pristupačni većini. Imamo i opciju da ako postoje oni koji su talentirani, a ne mogu si to priuštiti, da ćemo raditi s njima bez obzira na to što si ne mogu plaćati školarinu', izjavio je Tony Cetinski za IN Magazin Nove TV.

Škola i rad s djecom daju mu, priznaje, smisao života.

'Nakon svih godina vidim da je ovo smisao svega što sam postizao do danas, a ne da sam ja bio velika faca i pjevao s nekima od najvećih svjetskih glazbenih imena', rekao je.

Zbog škole se privremeno preselio u Opatiju.

'Da, preselio sam se i to je prekrasno. Nitko to nije očekivao, nije bilo u planu. Obožavam svoj Rovinj i tamo pripremam neko svoje zadnje ognjište, odakle se, nadam se, više neću seliti. Ovdje supruga i ja živimo u 40 kvadrata i nikad nam nije bilo ljepše. Jednostavno, morate biti prisni kad ste u 40 kvadrata', istaknuo je pjevač koji se sprema za koncert u zagrebačkoj Areni 30. svibnja te za žiriranje u showu 'Zvijezde pjevaju'.