JESEN U STUDIJU

'Pravda za ljubav': Severina pozirala s markantnim Filipom i zaintrigirala fanove

21.09.2020 u 20:33

Bionic
Reading

Nakon ljetnog odmora u Dalmaciji i samoizolacije u kojoj je zbog zaraze virusom Covid- 19 bila dva tjedna, pjevačica Severina Kojić svojim fanovima na Instagramu javila se iz glazbenog studija, čime je dala do znanja da jesen planira provesti radno u stvaranju novih hitova

Na Instagram profilu kojeg prati više od milijun fanova, Severina je uz objavu fotografije na kojoj u studiju pozira s glazbenim producentom i tekstopiscem Filipom Miletićem napisala ' "Pravda za ljubav". La Casa De Musica w/ Tokyo&Rio'' uz opis dodavši hashtagove #novialbum , #snimanje i #Severina2020, zbog čega se jasno može zaključiti kako je nakon svih problema koji su ju snašli ove godine, jesen odlučila provesti radno.

Posljednji studijski album 'Halo' Severina je objavila prošle godine na Dan žena, a fanovi su, sudeći po mnoštvu komentara, itekako nestrpljivi i gladni novih hitova, dok su se drugi fokusirali na izgled glazbenog producenta i tekstopisca s kojim je već prije imala priliku surađivati, napisavši kako bi bili 'dobar par'.

Posljednjih mjeseci šuška se kako se Severina i njezin suprug, Igor Kojić, nalaze u bračnim problemima, no o svemu se još uvijek nisu službeno oglasili.

Severina na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX