SRETNI RODITELJI

Poznati par s HRT-a dobio sina: 'Došao je na ovaj svijet ranije, ali spreman'

27.11.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Poznati voditeljski dvojac Melita i Hrvoje Hrengek ovaj vikend su postali roditelji. Dječak kojeg su nazvali Petar rođen je u subotu u zagrebačkoj bolnici u kojoj je lijepa novinarka i PR-ovka ležala proteklih tjedana zbog čuvanja trudnoće. Za tportal je Melita Hrengek podijelila prve majčinske osjećaje

Par je dugo želio dijete, no iznenadilo ih je kad su saznali za trudnoću. Sinčić Melite i Hrvoja Hrengeka rodio se proteklog vikenda, dva tjedna prije očekivanog termina.

'Čista ljubav neopisiva obuzela nam je srca. Gledamo tog malog, ali snažnog i hrabrog čovjeka koji se izborio za sebe i ne mogu se osjećati drukčije nego ganuto. Došao je na ovaj svijet ranije, ali spreman s 3,75 kg i 50 cm. U cijelu obitelj unio je veliku radost i veselje, pa i dalje čestitke dolaze sa svih strana i gotovo neprestano. Zahvaljujem cijelom liječničkom timu te svim predivnim sestrama i drugom osoblju bolnice Merkur. A posebno profesoru Ratku Matijeviću, koji mi je vodio trudnoću te bio beskrajno blag i pun razumijevanja, ali i vrlo ozbiljan kad mi je trebalo upravo tako pristupiti. Jer pojedini dani i nisu bili tako blaženi. (smijeh) A primariusu Josipu Valetiću zahvaljujem što je porod prošao školski i što smo Petar i ja kroz njega prošli kao niz najzabavniji i najuzbudljiviji tobogan', ispričala nam je lijepa novinarka koja je zadnjih godina radila kao stručna suradnica za odnose s javnošću u Komunikacijama HRT-a.

Sretna mama otkrila nam je i značenje imena koje su dali svom sinčiću: 'Značenje imena Petar je 'stijena'. Zato je dobio to ime, jer je veliki borac od prvog dana u trbuhu.'

Melita i Hrvoje Hrengek u braku su od 2001. godine. Poznaju se već 18 godina, a rođenu Vukovarku Hrvoje je zaprosio u Veroni, na Julijinu balkonu. Rođenje djeteta kruna je njihove ljubavi na kakvoj bi mnogi mogli pozavidjeti.

  • +3
Melita Hrengek Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL