PREPLANULE LJEPOTICE

Poznate Splićanke pokazale svoje ljetne kombinacije

06.07.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Brojna poznata lica pohodila su otvorenje monobrand trgovine u Splitu, a da je ljeto odavno stiglo i u njihov grad, svojim su modnim odabirom pokazale i Marijana Batinić, Anamarija Asanović te Nives Ivanković

Iako većinu godine zbog posla provede u Zagrebu, voditeljica Marijana Batinić nije mogla dočekati kratki predah od obaveze da posjeti svoj rodni grad. A kad je već stigla u Split, bio je i red da se pojavi na otvorenju prve monobrand trgovine talijanske modne marke Imperial, kako bi s dugogodišnjim prijateljicama pretresla sve najvažnije teme uživo.

  • +6
Otvorenje prve monobrand trgovine Imperial Izvor: Promo fotografije / Autor: Sonja Dvornik.

Osim nje, koja se pojavila u tamnoplavoj haljini s dubokim prorezom na lijevoj nozi, na otvorenju se pojavila i glumica Nives Ivanković, koju se ne viđa prečesto na događanjima. Ona je za izlazak odabrala također plavu haljinicu na plave točke s dekolteom i dužine do malo iznad koljena. Uz bijele sandale na potpeticu i plavu torbu, Nives je samo istaknula usne crvenim ružem.

Događanje nisu propustile niti ostale Splićanke, poput dizajnerice Anamarije Asanović, supruge pjevača Giuliana Đanića, Kristine, kao ni modne blogerice Silvia Dvornik i Gabrijela Budimir.