RAZLIČITI STAVOVI

Poznate Hrvatice otkrivaju što bi napravile da dobiju na lotu: 'Vjerojatno bih svima podijelila jer se nekako bojim novca. Ne volim imati puno para'

24.10.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Možda bi uložile u nekretnine, pobjegle na daleki otok i ugasile mobitel, a možda sve podijelile. Da jednoga dana budu te sreće i pogode znamenke koje će im osigurati Eurojackpot, evo što bi napravile neke od poznatih Hrvatica

'Isključila bih mobitel i onda na jedno mjesec dana otišla na Maldive. Mobitel bi bio cijelo vrijeme nedostupan. Djecu bih ostavila doma jer moraju ići u školu, nisu to nikakve zle namjere, ali red se mora znati', kaže nam vrckasta Nives Celzijus dok pomno razmišlja koga bi povela sa sobom na putovanje, a onda zaključuje: 'Možda bih Eciju pozvala sa sobom, malo ženskog društva nikad ne škodi'.

Za razliku od Nives, voditeljica Jelena Lešić ne bi putovala, jer kaže to ni ovako ne voli previše. Ona bi skoro cijeli svoj osvojeni iznos uložila u nekretnine.

'Nije da imam neke planove i iskreno nisam razmišljala što bih, jer već sad živim kako želim. No mislim da bih uložila u nekretnine, po cijelom svijetu. Ne bih putovala, jer mi se to ne radi baš. Možda bih manje radila, ali uglavnom bih uložila u nekretnine, mislim da je to trajno, unosno i sigurno.'

Glumica Ana Maras Harmander kaže da se boji novaca, te da joj je ljepše ovako, ali da joj se sreća osmjehne osvojeni iznos prvo bi nazvala majku i ponudila joj novčano pomoći.

'Da osvojim vjerojatno bih svima podijelila jer ja se nekako bojim novaca. Ne volim imati puno para. Prvo bih tu vijest podijelila s mužem, mamom. Isto tako uvijek bih odmah pitala mamu je l' još što treba', kaže simpatična glumica.

Njezina kolegica Lana Gojak s kojom se družila na jučerašnjoj reviji Ivice Skoke mašta o tome da kupi stan, pa bi novac od nagrade prvo uložila u to.

'Da osvojim jackpot kupila bih stan. Ne bi bilo ništa vezano uz modu. Dio bih za bolju budućnost stavila sa strane za crne dane. Onda bih otišla u neke od trenutno nedostupnih trgovina i potrošila lovu', govori Lana Gojak.

Slično razmišlja i nekadašnja misica Maja Cvjetković koja pak kaže: 'To je ogroman iznos i sigurno bih smislila način na što potrošiti novce. Sigurno bi se našlo novca i za humanitarne svrhe i za neko putovanje i neku pametnu investiciju.'

Majina kolegica, bivša Miss Hrvatske Ivana Delač susrela se s istim pitanjem i na izboru ljepote kada je osvojila laskavu titulu. Tada i danas razmišlja gotovo jednako.

'To pitanje sam dobila 2003. godine kada sam se prijavljivala na izbor za Miss. Tada sam imala 23 godine i šest ispita do kraja fakulteta i rekla sam da bih dio uložila u svoje daljnje obrazovanje. S obzirom na to da sam od tada diplomirala, naučila tri jezika, mislim da bih sada sve novce dala svom sinu da se dalje školuje. Isto tako otišli bismo na nekoliko lijepih putovanja. Prvo bih javila mami i tati i rekla da se dogodilo nemoguće jer nikad nisam ništa osvojila', objašnjava Ivana za tportal.

  • +12
Poznati na 2. večeri BIPA Fashion.hr Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL