PRAZNIK ZA OČI

Poznate domaće ljepotice dodatno podižu temperaturu pokazujući zavidnu figuru i trendi kupaće kostime, a neke imaju i sličan ukus

21.06.2019 u 14:53

Bionic
Reading

More, sunce, plaža i savršen kupaći kostim, to je sve što mnogima treba za ljeto iz snova, a brojne naše poznate dame sve od spomenutog već su isprobale. Opuštaju se na plažama ili bazenima, hvataju boju i nose seksepilne kupaće kostime i zavodljive bikinije. Društvene mreže su prepune njihovih fotografija, a u nastavku donosimo tek neke od njih

Prvi 'ljetni' neradni dan a mnogima i početak produženog vikenda, neki su iskoristili za uživanje u ljetnim radostima. Među njima su i brojne domaće ljepotice, poput Anje Alavanje Romac koja ovog ljeta blista u trendi narančastom badiću s gaćicama višeg struka.

Zgodna djevojka producenta i voditelja Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa baterije puni u Starigradu Paklenici gdje  njezin dragi snima mini seriju 'Nestali'. Za svoje fanove bivša Miss turizma pozirala je u crvenom jednodjelnom kupaćem kostimu. 

Nives Celzijus je posljednjih dana uživala sa sestrom u Skandinaviji, a prije povratka u Zagreb fanove je počastila zadnjim fotografijama snimljenim ondje, u bijelom jednodjelnom badiću.

Ecija Ivušić proteklih dana pokazivala je bogatu kolekciju svojih ovogodišnjih badića, a za uživanje u zalasku sunca, u Mandrama na otoku Pagu izabrala je plavi bikini.

View this post on Instagram

No filter. Just love. 🌅 #sunsets

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Sličnu ljubav prema it uzorku sezone, badiću sa životinjskim printom gaje nekadašnja voditeljica Antonija Stupar Jurkin i voditeljica Jelena Lešić kao i blogerica Sonja Kovač te mlada pjevačka nada, Domenica.

View this post on Instagram

#hellosummer2019 ☀️

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

View this post on Instagram

☀️🐆💕

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

View this post on Instagram

😎🤗☀️🍒

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

U dvodjelnom bikiniju se već ranije ovog ljeta pokazala i pjevačica Natali Dizdar.

Plesačica Gabriela Pilić, pobjednica ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', mentorica Slavka Sobina pozirala je za svoje fanove u dvodjelnom badiću sa cvjetnim uzorkom.