ABBEY ROAD

Povratak u prošlost: Nakon 49 godina Paul McCartney ponovno na starom mjestu

25.07.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo pola stoljeća, a nekadašnji član slavnih Beatlesa vratio se na 'mjesto zločina', popularnu zebru na Abbey Roadu, gdje je nastala legendarna fotografija za omot njihovog posljednjeg, istoimenog albuma, snimljenog 1969. godine

I dan danas jedna od najpoznatijih fotografija ikada snimljenih, kada je riječ o slavnim Beatlesima, osim one na kojoj su goli pozirali Yoko Ono i John Lennon, bila je slika benda iz Liverpoola snimljena na zebri Abbey Roada.

Ta fotografija svoje je mjesto pronašla na omotu njihovog posljednjeg albuma 'Abbey Road', iz 1969. godine, a 49 godina kasnije, bivši član benda i legendarni britanski glazbenik, Paul McCartney, vratio se na 'mjesto zločina'.

Why did the Beatle cross the Abbey Road 🚶🏽‍♂️

Objavu dijeli Mary McCartney (@maryamccartney)

Naime, McCartney je Abbey Roadom prošetao budući da je u studiju, koji se tamo nalazi, održao ekskluzivni koncert, u najvećoj tajnosti, koji je izveo samo za 'odabrane', a među kojima su se zatekli Johnny Depp, Kylie Minogue i Orlando Bloom.

Njima je Paul McCartney otpjevao neke od najvećih hitova Beatlesa, a slušali su ga i neki od najvećih obožavatelja, koje je sam pjevač pozvao prije tjdan da pošalju video snimke u kojima će objasniti zašto bi baš njih trebao odabrati da prisustvuju svirci na tajnoj lokaciji u Londonu.

  • +10
Sir Paul McCartney i Nancy Shevell na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na popularnoj zebri Paula McCartneya snimila je kćerka Mary McCartney i to objavila na društvenim mrežama.