OD OVOG LJETA

Potvrđeno je: Stižu novi nastavci kultne serije 'Beverly Hills' sa starom postavom

28.02.2019 u 17:54

Bionic
Reading

Devetnaest godina nakon završetka emitiranja serije 'Beverly Hills 90210', gledatelji i obožavatelji ponovno će moći uživati u avanturama slavnih Amerikanaca

'Serija Beverly Hills imala je nevjerojatan utjecaj na pop kulturu i cijelu jednu generaciju. Toliko je snažna i važan je dio naše televizijske kuće. Ponosni smo što ćemo natrag na male ekrane dovesti omiljenu glumačku ekipu', potvrdio je za strane medije Michael Thorn, predsjednik tv kuće Fox.

Upravo će se na Foxu od ovog ljeta moći gledati novih šest nastavaka serije za kojom su 90-ih ludovali tinejdžeri.

  • +8
Ekipa Beverly Hillsa ponovo na okupu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od originalne postave novom se projektu pridružilo čak šest glumaca: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling.

  • +5
Serija Beverly Hills Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi koji pamte anegdote slavne ekipe možda će se iznenaditi kada vide najavu za nove nastavke jer je došlo do male izmjene. Naime, glumci neće igrati svoje stare likove već će, kako je rečeno utjeloviti verziju sebe iz stvarnog života.

Originalna serija koju je producirao Aaron Spelling bila je jedna od najgledanijih u to vrijeme, a prikazivala se od 1990. do 2000. Osim već spomenutih glumaca glavne uloge imali su Shannen Doherty i Luke Perry, a zanimljivo je da nitko od originalne postave nije ostvario značajniji uspjeh u karijeri nakon 'Beverly Hillsa'.

Beverly Hills 90210 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube