GODINE PRIJATELJSTVA

Postava serije 'Frasier' ponovo se našla online

02.04.2020 u 20:24

Bionic
Reading

Serija 'Frasier' trajala je 11 sezona od 1993. do 2004. Tijekom tog vremena Kelsey Grammer, Jane Leeves, Peri Gilpin i David Hyde Pierce postali su bliski prijatelji

Iako nije slavna kao 'Prijatelji', serija 'Frasier' dugi nas je niz godina zabavljala. Glumice i glumci Kelsey Grammer, Jane Leeves, Peri Gilpin i David Hyde Pierce koji su tumačili glavne uloge na internetu nedavno su se ponovo ujedinili.

Emotivni online susret motiviralo je prikupljanje novca za glumce koji su ostali bez posla zbog koronavirusa. Osim postave 'Frasiera' dobrotvornu akciju podržali su i Seth Rudetsky i James Wesley.

'Jednom tijekom snimanja serije dogodilo se nešto zbog čega sam vas sve zavolio. Stvarno zavolio. Ono što je uistinu nevjerojatno da se to nastavilo ponavljati, a ja sam u nevjerici shvatio da ste apsolutno prekrasni. Tu ljubav prema vama gajim i dan danas', rekao je Kelsey Grammer.

'Ti si bio zvijezda, no stvarno si uživao u našem i radu zvijezda koje su samo gostovale u seriji. Nikad se nije dogodilo da si rekao 'reflektor je na meni, pronađite svoje svijetlo', kao što to neke druge zvijezde znaju činiti', rekao je David Hyde Pierce Kelseyju Grammeru.

'Smatrao sam da bi Frasier trebao umrijeti zajedno sa serijom 'Cheers'. No, poslušao sam jednog vrlo mudrog čovjeka koji se zove John Pike (tadašnji predsjednik Paramountove televizije)', rekao je Kelsey Grammer koji je imao ulogu u seriji 'Kafić 'Uzdravlje'' prije nego je dobio glavnu ulogu u seriji utemeljenoj na tom liku.

Peri Gilpin upala je u postavu u zadnji tren.

'Djevojka koja je već glumila Roz Doyle imala je problema s ulogom. Svi su mislili da je uloga malo neobična i zabavna te da će s vremenom proraditi, no nikad nije. Srećom, situacija se popravila jednom kad je Lisa (Kudrow) prešla u drugu seriju ('Prijatelji')', rekla je Peri Gilpin.

David Hyde Pierce je mislio da je scenarij grozan.

'Činilo mi se da postoje dva ista lika – Frasier i Niles. Mislio sam da je to vrlo glupa odluka. To je bio jedan od mojih prvih uvida o toj seriji', nasmijao se David Hyde Pierce.

Cijela grupa prokomentirala je kako živi u vrijeme koronavirusa.

'Radim dva sata dnevno, igram se s djecom i onda popijem martini', rekao je Kelsey Grammer, na što su mu ostali odmah nazdravili.

'Ja živim na vrhu nebodera od 16 katova i s mužem radim jogu', rekao je David Hyde Pierce te dodao kako cijelo vrijeme sve briše i čisti.

Iako nije još potvrđeno, ponovno lansiranje serije bilo je gotovo sigurno, no to će se još vidjeti s obzirom na pandemiju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube