U ISTIM PIDŽAMAMA

Ponovno zajedno: Bruce Willis i Demi Moore zajedno u samoizolaciji, a društvo im prave njihove kćeri

07.04.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Iako u braku nisu već punih 20 godina, nekadašnji holivudski supružnici i dalje su u iznimno dobrim odnosima, a to su pokazali i sada, kada je većina ljudi diljem svijeta zbog pandemije koronavirusa ostala u svojim domovima u samoizolaciji

Ako pitate holivudske glumce Brucea Willisa i Demi Moore, obitelj je najvažnija i na prvom mjestu, i sve ostalo podređeno je tome. To su dokazali i sada, kada su zbog pandemije koronavirusa odlučili na obiteljsku samoizolaciju, iako njih dvoje već 20 godina nisu u braku.

Zajedničku fotografiju, u jednakim zeleno-bijelim pidžamama, objavila je njihova najmlađa kći, 26-godišnja Tallulah Willis, dok se u pozadini, iza Brucea Willisa i Demi Moore, nalaze 28-godišnja Scout i njezin dečko, filmski redatelj Dillon Buss.

Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine, a osim Tallulah i Scout imaju i treću kći - 31-godišnju Rumer. U svojim memoarima 'Inside Out', koje su podigle popriličnu prašinu, Demi Moore je napisala kako je, unatoč svemu, ponosna na njihov razvod.

'Mislim da je Bruse u početku bio u strahu, misleći da ću napraviti naš razvod kompliciranim i bolnim, da ću svoj bijes i ljutnju koju sam donijela iz braka projicirati na način da ću mu braniti da viđa djecu - da ću ih, poput mnogih razvedenih, koristiti djecu kao oružje. No, nisam, a nije ni on.'

Iako, kako je rekla, isprva nije bilo lako, na kraju su uspjeli maknuti emocije po strani, i misliti prvenstveno na svoje kćeri.