SVE JE SPREMNO

Ponovno u ulozi princeze: Anne Hathaway potvrdila ono o čemu se dugo govorilo

25.01.2019 u 20:34

Bionic
Reading

Na oduševljenje fanova filmova 'Princezini dnevnici', slavna oskarovka Anne Hathaway potvrdila je kako s glumicom Julie Andrews ozbiljno razmišlja o snimanju novog nastavka za koji imaju i scenarij

Prilikom gostovanja u šou Andyja Cohena Hathaway je otkrila kako postoji scenarij za treći nastavak filma 'Princezini dnevnici' koji, poput nje, želi snimiti njezina filmska partnerica, 83- godišnja oskarovka Julie Andrews i producentica Debra Martin Chase.

'Ne želimo snimati treći nastavak filma ako neće biti savršen jer ovu priču podjednako volimo kao i fanovi', priznala je glumica.

Anne Hathaway Dishes On A ‘Princess Diaries 3’ | WWHL Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

O snimanju trećeg nastavka tinejdžerskog filma 'Princezini dnevnici' posljednji se put ozbiljnije pričalo 2016. godine kada je glumica Julie Andrew izjavila kako bi njegovim snimanjem odali počast njegovom izvornom redatelju, Garryju Marshallu.

Američki redatelj godine 2016. preminuo je u 81. godini života, a osim po filmovima 'Princezini dnevnici', poznat je kao redatelj 'Zgodne žene' s Juliom Roberts u glavnoj ulozi i romantičnoj komediji 'Valentinovo'.

  • +5
Film 'Princezini dnevnici' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razgovarajući s BuzzFeedom nakon redateljeve smrti, Julie Andrews izjavila je kako joj se ideja snimanja trećeg nastavka filma 'Princezini dnevnici' sviđa kao i Anne Hathaway.

Filmovi 'Princezini dnevnici' prate tinejdžericu Miu Thermopolis (Anne Hathaway) čiji se život potpuno promijeni kada otkrije da je princeza.

Vijest o kraljevskoj tituli prenijela joj je očeva majka, kraljica Genovije Clarisse Renaldi koju u filmu utjelovljuje slavna Julie Andrews.