JOŠ JEDNO PRIZNANJE

Pohvalila se novim velikim uspjehom: Zrinki Cvitešić čestitke ne prestaju stizati

28.09.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu naša glumica s londonskom adresom pohvalila se da je film koji je snimila s Radom Šerbedžijom osvojio nagradu za najbolji kratki igrani film Gold Movie Awards

Film Josepha Piersona, u kojem uz Zrinku Cvitešić i Jasnu Žalicu glumi Rade Šerbedžija, osvojio je prestižnu nagradu za kratki igrani film Gold Movie Awards. Riječ je o filmu pod nazivom 'What's This Country Called Now?', priči o opsadi Sarajeva ispričanoj kroz viđenje Aide Čerkez - koju je odglumila Zrinka Cvitešić - a koja je sa sinom i majkom živjela u Sarajevu.

Aida je ostala u Sarajevu tijekom cijele opsade, radeći kao ratna izvjestiteljica za Associated Press. A da je film nagrađen u Londonu, otkrila je upravo Zrinka Cvitešić, pohvalivši se time na Instagramu.

Uz fotografiju iz filma, preko koje je napisano da je 'What's This Country Called Now?' pobjednik u kategoriji kratkog igranog filma, Zrinka je napisala: 'Oops, we did it again.'

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Václav Šlauf / MFDNES + LN / Profimedia

Nije trebalo dugo da krenu čestitke sa svih strana zbog velikog uspjeha. Inače, našoj glumici već su dodijeljena razna priznanja i nagrade i to ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu, u kojem se odavno dokazala kao vrsna glumica.