večer za pamćenje

Pogledajte tko se družio s članovima Duran Durana nakon zagrebačkog koncerta

31.08.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Još uvijek se sliježu dojmovi nakon spektakularnog koncerta grupe Duran Duran održanog u utorak navečer na zagrebačkoj Šalati. Jedan od rijetkih koji su imali priliku družiti se sa slavnim Britancima bio je naš popularni pjevač Boris Novković, kojeg je upravo rad duranovaca potaknuo na glazbenu karijeru

'Duran Duran je definitivno utjecao na moju odluku da se bavim glazbom. Uz Beatlese, moj je najdraži bend koji se pojavio u doba kada sam bio srednjoškolac i bio predvodnik trendova u osamdesetima. Njihove pjesme i vizualna inovativnost inspirirali su me. Djelić atmosfere s after partyja u Esplanadi nakon sjajnog koncerta u Zagrebu. Sjajni glazbenici i jednostavni ljudi. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da sam mogao popričati o glazbenim iskustvima i stavovima o glazbi nekada i sada', napisao je Boris Novković na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX

Glazbenik je pred kraj koncerta napustio Šalatu kako bi se s članovima sastava mogao družiti u hotelu u kojem su odsjeli.

Karijera Borisa Novkovića počela je 1986. godine, kada je objavio svoj prvi studijski album pod nazivom 'Kuda idu izgubljene djevojke'. Album je dosegao nakladu od 160.000 primjeraka, što ga čini jednim od najbolje prodavanih albuma prvijenaca u nekadašnjoj Jugoslaviji.

  • +27
Duran Duran na prepunoj Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL