VRLO JE AKTIVNA

Pogledajte što Ashley Colburn radi nakon showa 'Zvijezde pjevaju'

05.06.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Producentica, redateljica i dokumentaristica koja se nakon dobivenog Emmyja za dokumentarac ‘Wow Croatia’ doselila iz SAD-a u našu zemlju, nedavno je pokazala raskoš svog glazbenog talenta u showu 'Zvijezde pjevaju'. Simpatična Amerikanka Ashley Colburn trenutno snima novu TV seriju 'Through Her Eyes' pa je morala napustiti Hrvatsku

Nakon što je publiku osvojila svojom simpatičnošću i glasovnim sposobnostima u HRT-ovom zabavnom showu 'Zvijezde pjevaju' izvodeći skladbe s mentorom Bojanom Jambrošićem, zbog nove televizijske serije koju snima boravila je u Africi. U Kenyji se zadržala tjedan dana. Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, Ashley Colburn svojim pratiteljima rado pokazuje trenutke svojih zadovoljstava.

Prije Afrike, Ashley je otpurovala na Kosovo te je prije nego što je tri dana provela u afričkom plemenu, uživala i na Sejšelima.

Amerikanka se prije deset godina zaljubila u Lijepu Našu o kojoj je snimila i svoj prvi dokumentarni film 'WOW Croatia' koji joj je priskrbio prestižnu nagradu Emmy. Proputovala je preko 50 država, ali Hrvatska joj je jedna od najdražih pa je svoj komadić raja pronašla prije tri godine u Istri.

  • +5
Ashley Colburn Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL