iznenadila se

Pogledajte reakciju Mojmire Pastorčić kad je čula da ima neodoljivu imenjakinju

03.08.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Voditeljica RTL Direkta obradila je temu nedavnih napada dupina i morskih kornjača na kupače, a tom je prigodom ugostila morskog biologa i višeg kustosa Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, Draška Holcera

Među ostalim, gledatelji su dobili savjet da 'ne diraju nikoga koga sretnu u moru, a što se tiče dupina, u slučaju njihovog opažanja a ozlijeđeni su ili se čudno ponašaju, postoji aplikacija na koju se to može dojaviti, a koja pomaže da se pomoću leđnih peraja prepoznaju gotovo svi dupini u Jadranu'.

Voditeljicu je zanimalo imaju li imena za sve dupine u Jadranu. 'Otprilike za 3500 tisuće, i ono što možemo reći da imamo dupinku koja se zove Mojmira. Inače danas je Mojmira jedna vrlo zanimljiva odrasla ženka, ima svog prijatelja Malog i očekujemo i potomstvo', rekao joj je Draško Holcer.

  • +2
Mojmira Pastorčić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

'Ma stvarno, jel to moguće? Ajme odlično, baš vam hvala. To je jedina Mojmira koju poznaje, doduše ne poznajem. Predivno', nije se mogla prestati smijati vidno uzbuđena voditeljica i urednica emisije RTL Direkt.