PREDSTAVIO KOLEGU

Pogledajte kako je Zoran Šprajc u svom stilu komentirao dolazak Andrije Jarka na RTL

13.12.2021 u 23:35

Bionic
Reading

RTL-ovom timu nedavno se priključio i Andrija Jarak, poznati reporter s Nove TV, a njegov je dolazak duhovito prokomentirao Zoran Šprajc

Zoran Šprajc na svom je Instagram profilu na svoj način prokomentirao prelazak Andrije Jarka, iskusnog reportera i novinara koji se nakon 17 godina odlučio otići s Nove TV.

'Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti', napisao je na svojem Instagram profilu Zoran Šprajc.

Večeras je Andriju Šprajc ugostio u RTL Direktu.

Jarak je nakon 17 godina provedenih na Novoj TV prešao na RTL, a kako je otkrio Jutarnjem listu, 'upalila mu se lampica'.

'Nakon dugih sedamnaest godina upalila mi se lampica znatiželje za nešto novo, drugačije i, koliko je u ovom poslu moguće, mirnije. Nije jednostavno donijeti odluku o takvoj promjeni, ali odlučio sam skočiti u novu rijeku, premda sam rođen na moru, pa ako preživim, pričat će se', rekao je Jarak.

Andrija Jarak se pak krajem studenoga emotivno oprostio s nekadašnjom TV kućom.

'Vani si, pričaj!', to sam čuo preko četiri tisuće puta u zadnjih 17 godina provedenih na Novoj TV. To je značilo da ulazim u domove ljudi kojima treba priopćiti najvažnije informacije iz središta zbivanja. Ogromna odgovornost i velika čast - biti njihovo oko i uho. Nerijetko se grlo stezalo od prizora, ali i srce skakalo od ponosa. Nakon toliko godina, vrijeme je za nove izazove. No, prije no što njih uzmem u naručje treba stati, udahnuti i najiskrenije reći - hvala. Kolegama s Nove TV na prigodama, iskustvima i svim krupnim i sitnim detaljima koji čine svakodnevicu. Posebno hvala gledateljima na povjerenju, poticajima i reakcijama. Zbog vas sve ima smisla', poručio je tad Jarak na svojim profilima društvenih mreža.

  • +6
Andrija Jarak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kao reporter Nove TV, njegova izvještavanja s terena prepoznati su od gledatelja i struke pa je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva tri puta osvojio nagradu Zlatni studio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.