uputila joj emotivne rijeČi

Pogledajte kako izgleda mama Ane Ivanović: Poznata kći od nje je naslijedila ljepotu

04.09.2023 u 15:43

Bionic
Reading

Bivša tenisačica vitko tijelo i zanosan osmjeh nasledila od majke Dragane, kojoj je preko društvenih mreža čestitala rođendan. Za nju je uvijek isticala da joj je najveća podrška i životna inspiracija

Ana Ivanović, koja se ove godine po treći put ostvarila kao majka, ne propušta priliku svima pokazati osobu koja je njoj podarila život. Za vrijeme njezinog profesionalnog bavljenja tenisom, mama je uvijek bila uz nju na brojnim putovanjima i turnirima. Trenutno joj uskače kad je riječ o podizanju sinova.

'Uvijek si mi pokazivala što znači biti majka puna ljubavi, jaka žena i uzor drugima! Hvala mama na svemu, sretan rođendan, volim te', napisala je Ana uz fotografiju na kojoj pozira s majkom. I ranije je znala objaviti zajedničke fotografije sa majkom, koja izgleda lijepo za svoje godine.

Sudeći prema fotografiji, posve je jasno od koga je Ana naslijedila od mame ljepotu, a nekad uspješna tenisačica joj se nerijetko na Instagramu i zahvali za sve što čini za nju i na taj način pokazuje da njeguju pravi odnos majke i kćeri.

  • +3
Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN