ZIMSKE RADOSTI

Pogledajte kako Danijela Martinović uživa na snijegu

06.03.2017 u 17:11

Bionic
Reading

Kako su ove godine ranije započele pripreme za njezin veliki koncert 'Zauvijek zajedno', koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, splitska pjevačica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana da bi uživala u svojoj sportskoj ljubavi

'Prva dva dana je padao snijeg i bilo je zaista kao u nekoj čarobnoj bajci. Zapravo je to bilo nešto najljepše za kraj ove zime. Godinama mi je skijanje jedna od ljepših relaksacija, a posebno mi je drago što se ove godine nalazim u gradu i pokrajini ispunjenima pozitivnim vibracijama i dobrom energijom, po kojoj su nadaleko poznati', izjavila je pjevačica koja prve dane ožujka provodi u talijanskom skijaškom raju Livignu, gradu koji od milja zovu Mali Tibet.

Upravo ondje pjevačica odlazi svake godine kako bi uživala u zimskim radostima, a najbolje se snalazi na crvenim i crnim stazama.

Ondje puni baterije za svoj predstojeći koncert 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Uz neke nove aranžmane i nove pjesme koje će prvi put otpjevati, taj koncert bit će sjećanje na sve one hitove koji su sabrani na '50 originalnih pjesama', njezinoj posljednjoj kompilaciji koja je nedavno objavljena. 

Samo da znate da se dalmosica (i k tome jos plavusica) sasvim solidno snalazi na snjeznoj podlozi! 😂👱🏂 Weeeeee....⛄❄🏂👱⛄❄

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on