hvataju boju

Počela sezona bikinija: Poznate Hrvatice u oskudnim izdanjima

28.06.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Vrući ljetni dani koji su ovih dana zavladali diljem Lijepe naše, mnoge su poznate dame odlučile iskoristiti sunčajući se na nekoj od prekrasnih plaža. U minijaturnim kupaćim kostimima mamile su znatiželjne poglede i oduševile zavidnim figurama

Svoje tijelo redovito održava napornim treninzima u teretani, a kad dođe ljeto ne srami se pokazati zavidne rezultate. Ecija Ivušić provela je tako nezaboravne trenutke u Trogiru, pozirajući u raznim izdanjima i kreativnim kupaćim kostimima. 

Mooooj labudeee 😝😎 #blackandwhiteisworththefight

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Nakon toga uputila se na Hvar gdje je nastavila svoj godišnji odmori uživala u ljetnim koktelima te hvatala boju s luksuzne jahte.

Mornings like this 🦋🌊💙 #adriaticsea #lovelife

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

#islandlife 🐯🌴

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Svoje seksi tijelo pokazala je i pjevačica Lana Jurčević. Izazovnim videom na kojem nanosi kremu na tijelo, oduševila je mnogobrojne fanove koji su uživali u ovim zavodljivim pokretima.

Iako ju ne viđamo često u razgolićenim izdanjima i Nina Badrić počastila je Instagram obitelj selfijem u bikiniju leopard uzorka. Pokazala je kako puni baterije za daljnje nastupe i snimanje novih pjesama u bajnoj Opatiji.

#relaxationmode ☀️😁🤸🏻‍♂️🐠🐬 #litoidemala 😜😂

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Nekadašnja misica Ivana Delač nedavno je za tportal priznala kako redovito vježba, ali s godinama sve više zbog zdravlja, a ne izgleda. Ali moramo se složiti da izgleda fenomenalno. Ivana se posljednjih dana kupa u Lovranu

#summer#vacation#beach#bird#sea#beautiful#GalebiJa#

A post shared by Ivana Delač Đolo (@ivana.delac) on

Možda nas je najviše oduševila pjevačica Nives Celzijus, snimajući za naslovnicu poznatog časopisa. U trenutno vrlo popularnom jednodijelnom kostimu crvene boje, poput prave hollywoodske zvijezda pozirala je i pokazala svoje bujno poprsje, a muška populacija ostala je zadivljena fotografijama i izgledom.

Od Zagrebačkih vrućina pobjegla je i supruga nekadašnjeg rukometaša Slavka Goluže. Na svom Instagram profilu Iva Goluža pohvalila se sunčanim fotografijama u bikiniju i poslala pozdrave s plaže u Rogoznici.

Summer mood ☀️👙 #croatiafulloflife #ljetoincroatia #summerincroatia

A post shared by Iva Goluza (@ivagoluza) on

I need vitamin sea ☀️👙🌊

A post shared by Iva Goluza (@ivagoluza) on

Naša najzaposlenija pjevačica i 'kraljica svadbi' napokon je uhvatila malo vremena i otputovala na odmor. Ovoga puta ne radi se o inozemstvu i egzotičnim krajevima, već se relaksira na Hvaru. Maja Šuput koju često viđamo u oskudnim izdanjima tijelom cijele godine, ovoga puta ipak nije iznenadila golišavim fotografijama. 

Kad se rucak pretvori u veceru 🍽🍸🍹🍾🍷

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Šibenčanka Katarina Prnjak, nekadašnja misica koja se posljednjih godina bacila u politiku, te nedavno postala  novo lice SDP-a, uzela je kratki odmor i otputovala na Vis s dečkom. Fotografija koju je objavila na društvenim mrežama u kupaćem kostimu pokazuje kako bi i danas mogla pobijediti na izboru ljepote. 

Sve. ❤

A post shared by 🎀Katarina Prnjak🎀 (@k_prnjak) on

Naša poznata kazališna glumica Iva Mihalić također je ovih dana uzela predah i otputovala na more.Obnaženu fotografiju s plaže na kojoj uživa u plavetnilu oko sebe objavila je na svom službenom Instagram profilu ispod koje je napisala: 'Vodi me na more'

Vodi me na more! 🐳🐳

A post shared by Iva Mihalic (@iva.mihalic) on