the voice hrvatska

Gotovi su nokauti, timovi su popunjeni, a sad slijede dvoboji

30.12.2023 u 20:40

Bionic
Reading

I dok gledatelji uživaju gledajući omiljeni glazbeni show, pred žirijem je večeras opasna borba! Na redu je zadnja nokaut faza koja odlučuje kojih šestero kandidata iz svakog tima nastavlja svoje glazbeno putovanje

Subota navečer rezervirana je za 'The Voice Hrvatska'! Kokice i druge grickalice su spremne, a osma emisija može početi. Ova emisija ujedno je i treća finalna i najnapetija nokaut-faza natjecanja. Večeras mentori imaju zahtjevnu ulogu: odlučiti tko prolazi, a tko napušta natjecanje. Uz to, doznat ćemo i sudbinu kandidata kojima su mentori dali odgovor 'možda'.

'Idemo snositi posljedice. Jel tako?', rekao je najmlađi mentor Dino i možda na najbolji mogući način opisao težinu odluka pred njima. Gobac je rekao kako misli da su neki izabrali pogrešne pjesme, na što se Vanna složila uz izjavu da ne zna nikog tko bi se usudio to pjevati. Glasovima očaran Urban rekao je: 'Oni su toliko dobri da ja nemam rješenje za to', čime je započela nova emisija!

Tim Gobac

Prvo slušamo pjevače iz tima Davora Gopca. Na scenu je prvi izašao Sandro Bjelanović koji je energičnom izvedbom pjesme 'Lonely Boy' itekako probio led. Njegovu izvedbu mentor je komentirao riječima: 'Zračiš veseljem, ljubi te brat, a sada mi dolazi Nikolina s jednom tradicionalnom pjesmom!'

Pjesmu 'Jovano, Jovanke' izvela je Nikolina Stipić koju je publika za emotivni nastup nagradila velikom podrškom, a zatim je Maja Miklaužić Vahtarić otpjevala pjesmu 'Angel' pjevačice Sarah McLachlan.

'Teško smo našli pjesmicu za Majicu, ali smo uspjeli', komentirao je Davor Gobac.

Teško vrijeme odluke snašlo je Gopca koji je ipak donio odluku: dalje prolaze Sandro Bjelanović i Nikolina Stipić, a natjecanje neće nastaviti Maja Miklaužić Vahtarić.

Tim Dino

Led u Dininom timu probija Martina Bakić pjesmom 'Baby Love', a izvedbu je Dino komentirao riječima ohrabrenja: 'Ova pjesma je stvorena za tebe i drago mi je da smo se tu našli.'

Sljedeći na scenu došao je mladi Sinatra koji je oduševio žiri još na audicijama! Osebujni Martin Kosovec otpjevao je pjesmu 'I'll Never Fall In Love Again', publika ga je nekoliko puta nagradila glasnim pljeskom, a Dino je komentirao: 'Izvedba je bila besprijekorna, druže moj stari mladi.'

Nakon njega pjesmu 'Like A Stone' izveo je Gabriel Lukač, no iako je izvedba bila prodorna i moćna, Dinina odluka bila je da Gabriel ipak ne nastavlja natjecanje.

Dalje su prošli i Martin i Martina, ali i Marko kojem je Dino Jelusić u prošlim emisijama dao 'možda'.

Tim Vanna

U Vanninu je timu večeras četvero natjecatelja. Nakon priprema na probi, vježbi glasa i borbe oko izbora pjesama prva na scenu izlazi Valeria Jacek s pjesmom 'Oprosti mi' grupe Divas. Otpjevala ju je vrlo emotivno i na svoj način uz raspoloženu publiku koja je prepoznala sve što je pjesmom donijela.

'Osjećam se nestvarno prekrasno i hvala svima. Predivne su ove naše domaće pjesme i treba ih pjevati', rekla je Valeria nakon nastupa.

Nakon nje Laura Sučec je otpjevala 'Teške boje' Gorana Bare & Majki. U posebnom aranžmanu, ali s mnogo samopouzdanja sjajno je izvela tu antologijsku pjesmu. 'Za ovo treba hrabrosti, samopouzdanja i višak talenta. Sigurna sam da će se o ovoj verziji Laure iz Petrinje još puno pričati', komentirala je Vanna i nastavila s komplimentima na račun tog nastupa.

Jedini muškarac iz Vanninog tima večeras je Teo Kifer koji je izveo pjesmu 'Say You Won't Let Go'.

Posljednja se timu priključila, a posljednja je i nastupila Nensi Mitrović s pjesmom 'Da znaš' Vesne Pisarović. I mentorica i publika pjevali su uz Nensi, no ona ipak nije uspjela izboriti svoj prolazak dalje. U natjecanje dalje prošao je Teo, ali i 'petrinjska princeza' Laura. Teu i Lauri priključio se i Dorian iz prošlog nokauta.

Tim Urban

Večer zatvaraju kandidati Damira Urbana koji u svom timu ima dva slobodna mjesta.

Na scenu je prvi stigao Toni Šimonović s pjesmom 'Sono solo parole' kojem je Urban poručio: 'Imaš sve što treba imati pjevač i interpret, dobro da smo ti skratili pjesmu jer bih se ja raspao zajedno s tobom od emocija.'

Sljedeća je bila emotivna izvedba Aide Tokić koja je zaplakala pjevajući 'Jelaous', a nakon nje je Danijela Hajdinjak otpjevala 'Always Remember Us This Way'.

Iako je pred Urbanom bila teška odluka, odlučio je da s njim u natjecanje dalje idu Toni i Danijela, ali ne i Aida koja je dirnula čitavu publiku.