na hrt-u

Osam novih talenata stiglo u 'The Voice', a mentori se žale da Urban 'grabi one najbolje'

25.11.2023 u 21:51

Bionic
Reading

Subota navečer rezervirana je za najpoznatiji glazbeni natjecateljski show - The Voice Hrvatska! Kod već dobro poznate mentore Dina Jelusića, Vannu, Damira Urbana i Davora Gobca svoju će glazbenu sreću tražiti novi talentirani kandidati

Početak nove epizode započeo je ohrabrujućim riječima četvorice mentora omiljene emisije 'The Voice', a Dino Jelusić poručio im je da je stiglo vrijeme da pokažu sve što znaju i ostvare svoje snove! Na samom početku svjedočili smo šaljivoj sceni u kojoj je Gopcu 'oš'o zub', a onda su krenuli nastupi talentiranih natjecatelja.

Ove subote gledateljima se prva predstavila simpatična Filipa Dragin iz Makarske.

'Pivam od kad znam za sebe. Mama kaže da sam bila najglasnija beba u bolnici, krenula bih vrištati, a ostale bebe za mnom', rekla je dodavši da su joj najveća podrška roditelji. Njezin otac emotivno je priznao da je Filipa sve što bi roditelji kad mogli tražiti.

Izvela je pjesmu 'Don't cry for Loui', a okrenuo joj se Gobac zbog čega je Makaranka usred izvedbe krenula skakati od veselja.

Sljedeći je na pozornicu stao Jakov Peruško Rihtar, čovjek koji obožava hraniti ljude. 21-godišnji kuhar osvojio je pjesmom 'Arms of the woman“', a sva su se četiri mentora okrenula. Međutim, dogodio se i dramatičan trenutak blokiranja Urbana.

Naime, Vanna je odlučila blokirati kolegu Urbana, a kada mentor blokira mentora, on nema mogućnost uzeti natjecatelja u svoj tim. Međutim, 21-godišnjak je odlučio biti dio tima Jelusić nakon što mu je pjevač rekao da je pjesmu odradio s feelingom.

'Student, čovjek, pjevač, prijatelj', tako se opisao 26-godišnji Zagrepčanin čiji se život vrtio oko nogometa. Nogomet ga je naučio kako doći do mirnoće, a pjevanjem bavi tek godinu dana.

Luka Novokmet priznao je da bi bio jako razočaran da se nitko ne okrene, no to se nije dogodilo... Njegov talent prepoznali su svi mentori, no okrenula se Vanna i obogatila svoj tim friškim zaljubljenikom u čaroliju mikrofona.

'Volim glazbu, staviti slušalice i prošetati uz Plavo jezero', tim se riječima predstavila 21-godišnja Martina Bakić.

Martina iz Trilja trenutno živi u Imotskom, no neko vrijeme morat će boraviti u Zagrebu jer večeras je dio tima Dina Jelusića, koji je oduvijek i bio njezin željeni mentor.

'Pronalazim se i u klasičnom pjevanju i u zabavnoj muzici, koliko god ljudi govorili da se to ne može', rekao je student pjevanja na Muzičkoj akademiji Dorian Stipčić, kojeg smo već i upoznali tijekom prošle sezone 'Voicea'.

Iako prošle godine nije imao sreće, ovaj put okrenuli su mu se i Urban i Vanna, no priznali mu da će s njim morati puno raditi. Ipak, njegov talent zasigurno će izbrusiti Vanna sa svojim timom.

Medicinska sestra velikog srca oduševila je sva četiri mentora. Riječi kojima je opisala utjecaj koji glazba ima na njezine pacijente izazvale su suze u očima Urbana, a ona je na kraju odlučila biti dio Urbanova tima.

'Bila sam u prvoj sezoni Voicea. Dva djeteta kasnije - evo mene opet', započela je Maja Miklaužić Vahtarić.

Odlučila je otpjevati pjesmu 'At Last' za koju kaže da ju je otpjevala već tisuću puta, a ovaj put sigurno će pamtiti. Urban i Vanna pohvalili su boju njezina glasa, no okrenuo se samo Gobac koji nije mogao ne pohvaliti energiju koju je donijela na scenu.

Nakon Maje, na pozornicu su stali Dino i Gobac koji su se prisjetili nastupa starog 19 godina. Naime, godinu dana nakon što je naš Dino pobijedio na dječjoj Euroviziji, Gobac i on su na eurovizijskoj pozornici otpjevali pjesmu 'Ramona'.

Sljedeći je na pozornicu stao Petar Brkljačić. Solinjanin koji živi i radi u Zagrebu te želi gledateljima prenijeti poruku da nikad ne trebaju odustajati od svojih snova.

'Kul je po tome što se drugačije oblači od ostalih profesora i ima Instagram', rekao je učenik škole u kojoj Petar predaje informatiku. Osim podučavanjem, Brkljačić se bavi i glazbenom produkcijom, aranžiranjem i miksanjem glazbe.

Urban se prvi okrenuo, a nakon njega zajedno Vanna i Dino. Međutim, tko prvi - njegova djevojka!