obratila se video snimkom

Pjevačka diva više ne želi biti u nominaciji za najbolju pjevačicu nagrade Porin: 'Nekako ne vidim smisao u tome'

24.02.2021 u 22:50

Bionic
Reading

Uoči sutrašnjeg proglašenja nominacija za glazbenu nagradu Porin prošlogodišnja dobitnica Porina za životno djelo svojoj publici i glasačima se obratila i objasnila zašto se ove godine njezino ime nije našlo među pjevačicama normiranim za najbolju vokalnu izvedbu

'Primivši Porin za životno djelo, odlučila sam da me više ne predlažu u kategoriji Najbolja ženska vokalna izvedba. Nekako ne vidim smisao u tome. Primila sam izuzetno puno Porina i svih nagrada kroz svoj profesionalni vijek. Zahvalna sam svima koji su odabirali mene. Puno je mladih kojima ta nagrada može biti velika podrška da što bolje osvijeste i usmjere svoj talent i rad. Želim da se stvara kvalitetna glazba. Prijatelji Porina uvijek sam s vama', poručila je Josipa Lisac u objavi na Instagramu.

Prošle godine osim Porina za životno djelo predstavila je svoj novi singl 'Daleko' autora Željke Veverec i Tonija Starešinića, a istoimenim video spotom snimljenim u teško oštećenom Muzeju za umjetnost i obrt pokazuje u kojem stanju su bile zgrade nakon razornog potresa u Zagrebu.

Josipa Lisac Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, samo za vokalnu izvedbu jedna od naših najvećih glazbenih umjetnica dobila je osam Porina. Nedavno je na svoj rođendan prije nepunih tjedan dana održala svoj prvi, veličanstveni online koncert koji se pratio u više od 30 zemalja, na nekoliko kontinenata.

Nominacije za ovogodišnjeg Porina bit će u četvrtak, 25. veljače u 18 sati na YouTube kanalu Porina.