VELIKI DAN

Pjevačica Nicki Minaj postala je mama, a obožavatelji joj poručili: 'Jedva čekamo vidjeti to malo klupko sreće'

01.10.2020 u 22:56

Bionic
Reading

Reperica i muza našeg modnog dizajnera Juraja Zigmana, Nicki Minaj, postala je majka, pišu američki mediji

Tijekom višemjesečne karantene koju su provodili u svojim domovima, brojni su slavni parovi imali vremena promisliti o svojoj zajedničkoj budućnosti. Mnogo je onih koji su shvatili da su spremni za roditeljsku ulogu.

Jedna od njih je i slavna reperica Nicki Minaj. 37-godišnja američka glazbenica punog imena Onika Tanya Maraj i njezin suprug Kenneth Petty postali su roditelji, piše TMZ.

Reperica je rodila u srijedu, u Los Angelesu, no nitko od obitelji i prijatelja, kao ni novopečeni roditelji, nisu potvrdili ovu vijest.

Za sada još uvijek nije poznato je li pjevačica rodila djevojčicu ili dječaka, a par za sada još uvijek nije otkrio ni ime djeteta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#Preggers 💛

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Slavna reperica, za čije nastupe i glazbene spotove kostimografiju radi i naš cijenjeni modni dizajner s riječkom adresom, Juraj Zigman, vijest o trudnoći je s obožavateljima podijelila u srpnju i time razveselila vojsku svojih obožavatelja.

Tada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj mazi poveći trudnički trbuh, iz čega se jasno vidjelo da je u visokom stupnju trudnoće. Obzirom da je većina građana prethodnih mjeseci provelo u izolaciji te su odgođeni koncerti i javna događanja, pjevačici nije bilo teško sakriti ovu vijest od javnosti.

Petty i Minaj izmijenili su bračne zavjete u listopadu 2019., samo mjesec dana nakon što je na Twitteru najavila da se povlači s estradne scene kako bi osnovala obitelj.

'Odlučila sam se umiroviti i osnovati obitelj. Znam da ste sada sretni', napisala je Nicki i svojim fanovima poručila da ih voli zauvijek.