THE WEEKND

Pitanje o vezi sa slavnim pjevačem nije joj se svidjelo: Reakcija Angeline Jolie rekla je sve o njihovom odnosu

27.10.2021 u 15:06

Bionic
Reading

Zajedno sa svojom kolegicom Salmom Hayek, Angelina Jolie dala je intervju povodom svog najnovijeg filma 'Eternals', no pitanje novinara sa E!' Daily Popa nije joj se pretjerano svidjelo

Holivudska glumica, 46-godišnja Angelina Jolie trenutno promovira svoj novi film 'Eternals', a među to spadaju i brojni intervjui koje daje s kolegicom Salmom Hayek. Naravno, da se, osim o filmu, postavljaju i pitanja iz privatnog života, no holivudskoj ljepotici baš ista i 'ne sjedaju'.

Tako je na pitanje novinara, tijekom gostovanja na E! Daily Popu, da komentira svoju vezu s pjevačem The Weekndom, s kojim je snimljena nekoliko puta u večernjim izlascima, uspjela je sve tako izmanevrirati da ne odgovori zapravo ništa.

Na upit Justina Sylvestera jesu li njezina djeca uzbuđenija zbog njezine nove uloge u filmu 'Eternals' ili zbog njezinog 'prijateljstva' s The Weekndom, Angelina je uz pogled koji je rekao više od riječi, izjavila: 'Jako su uzbuđeni zbog filma.. ako je to bilo vaše pitanje.'

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia

No, nije The Weeknd jedini muškarac s kojim se njezino ime povezivalo u posljednje vrijeme. Angelina je obnovila prijateljstvo i sa svojim bivšim suprugom Jonnyjem Leejem Millerom.

SJAJI I BLISTA

Angelina Jolie ponovno izgleda kao u danima najveće slave

Pogledaj galeriju