sada je potvrđeno

Pippa Middleton rodila je treće dijete: Malena djevojčica stigla je u potpunoj tajnosti prije nekoliko tjedana

11.07.2022 u 20:19

Bionic
Reading

Pippa Middleton i James Matthews službeno su roditelji troje djece. Naime, potvrđeno je kako je mlađa sestra Kate Middleton rodila svoje treće dijete - djevojčicu i to prije nekoliko tjedana

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea nedavno je izazvala pravu pomutnju kada se s već itekako vidljivom trudničkim trbuščićem pojavila na nedavnoj proslavi kraljičina platinastog jubileja. Iako ni ona ni njezin suprug James se nisu službeno oglasili, bilo je jasno da će njihova obitelj uskoro biti bogatija za još jednog člana.

Kako je sada potvrđeno magazinu People, Pippa je svoje treće dijete, malenu djevojčicu rodila prije nekoliko tjedana. 38-godišnja Pippa i njezin suprug, 46-godišnji James prvo dijete su dobili u listopadu 2018. kada je rođen njihov sin Arthur. Zatim je Pippa u ožujku 2021. rodila djevojčicu po imenu Grace. Ba kao i njezina slavna sestra Kate, vojvotkinja od Cambridgea, Pippa je djecu na svijet donijela u Lindo Wing, privatnom dijelu bolnice St. Mary.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prošlog mjeseca na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete Pippa je blistala u zelenoj haljinici ispod koje se nazirao trudnički trbuh, a bila je u društvu supruga Jamesa te svog brata Jamesa Middletona i njegove supruge Alizée Thévenet.

Novorođena djevojčica šesto je unuče Carole i Michaela Middletona i još jedna mala rođakinja princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa. Pippino troje djece mogu se veseliti brojnim igrama sa svojim kraljevskim rođacima u budućnosti. Prema izvoru magazina People, Pippa i njezina obitelj planiraju preseliti u selo blizu Buckleburyja, u Berkshireu, gdje su Pippa i njezina brat i sestra odrasli i gdje im roditelji još uvijek žive. Njihov novi dom bit će udaljen oko 50 minuta od Windsora, gdje se Kate, William i njihovo troje djece sele ovog ljeta. Izvor je nedavno za magazin People otkrio i kako se Pippa i njezin suprug raduju što će se 'skrasiti i imati djecu i voditi miran život'.