DOČEKAO JE I TO

Pierce Brosnan ne može sakriti sreću zbog velikog uspjeha sina

09.05.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Iako nas u posljednje vrijeme slavni irski zavodnik Pierce Brosnan najviše uveseljava fotografijama na kojima je sa svojom voljenom suprugom Keely Shaye Smith, ovoga je puta sve iznenadio svojom objavom

'Najdraži Paris, od srca ti čestitamo na diplomi na Sveučilištu Loyola Marymount School of Film & Television. Kreni u svijet otvorenog i hrabrog srca i stvaraj priče koje će svijet učiniti boljim mjestom!'

Riječi su to koje je u svojoj najnovijoj objavi napisao najpoznatiji tajni agent na svijetu, irski zavodnik Pierce Brosnan, posvetivši je svom 22-godišnjem sinu Parisu.

Njega i najmlađeg Dylana Thomasa, Brosnan je dobio u svom drugom braku s Keely Shaye Smith, a obojica sinova poznati su već i u modnim krugovima, gdje su snimili razne modne kampanje, kao i nosili revije.

SNIMILI IH PAPARAZZI

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith poput dvoje zaljubljenih tinejdžera

Pogledaj galeriju

Uz tu objavu Pierce Brosnan stavio je i fotografiju na kojoj on i supruga Keely poziraju upravo s Parisom nakon što mu je uručena diploma, a Keely i Paris oko vrata imaju vijenac od cvijeća, tako tipičan za havajsko otočje, gdje obitelj Brosnan ima nekretnine i provodi većinu vremena.

I dok Paris i Keely gledaju iza sunčanih naočala ravno u kameru, Pierce Brosnan svoje je naočale ovlaš zakačio za djelomično raskopčanu košulju i nasmijan gleda u daljinu.