Zakon Braće

Peta epizoda hit serije

05.05.2017 u 15:51

Zakon braće

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Prava istina o Michaelovom nestanku izlazi na vidjelo

Situacija u Jemenu gdje se nalaze braća Michael Scofield (Wentworth Miller) i Lincoln Burrows (Dominic Purcell) postaje sve kompliciranija. Pobunjenici koji su okupirali Jemen, otežavaju bijeg iz zatvora Ogygie, ali i iz države. Osim toga, Sara (Sarah Wayne Callies) vodi vlastitu bitku za svoj život bježeći od CIA-e i tajnih agenata koji žele preko nje doći do Michaela i eliminirati ih oboje. U prošloj epizodi vidjeli smo kako Lincoln pokušava istovremeno isplanirati bijeg iz Jemena i izvući Michaela što prije iz zatvora, dok Michael za to vrijeme po drugi put daje sve od sebe da pronađe izlaz iz zatvora Ogygie. 7.5. u 19:00 h nas očekuje repriza pete epizode serije 'Zakon braće' za sve one koji su propustili ovu prijelomnu epizodu serije!

Bijeg iz Jemena postaje sve teži i teži, a Sara polako počinje shvaćati kako ne može nikome vjerovati. Nakon što je svog sadašnjeg muža Jacoba (Mark Feuerstein) vidjela kako razgovara sa dvojicom muškaraca koji su povezani sa Michaelovim nestankom, počinje sumnjati da je upravo Jacob onaj koji se krije iza imena Poseidon – glavni krivac za Michaelov nestanak i veliki zločinac. U Jemenu, Lincoln napokon uspijeva doći do Michaela te zahtjeva od njega da mu kaže istinu o svom nestanku i lažiranju smrti. Michael otkriva razloge svog odsustva i povezanost sa najvećom terorističkom organizacijom na svijetu…

Premijernu projekciju prve epizode legendarne serije 'Zakon braće' koja je prikazana samo 24 sata nakon američke premijere - 5. travnja u Kinu Europa, organizirao je FOX Networks Group za svoje poslovne partnere, te brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili niti glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić, street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester i mnogi drugi. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. - 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.