UŽIVA U MEKSIKU

Paparazzo fotografije Salme Hayek u bikiniju raspametile njezine obožavatelje

16.08.2023 u 09:04

  • +8

Salma Hayek na jahti

Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sa suprugom, milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom, i djecom, meksička glumica Salma Hayek uživa na jahti krstareći oko obale svoje domovine. Ekipa se dobro zabavlja u Los Cabosu, a pojedine trenutke glumica je iskoristila i da bi snimila svoje nove fotke u bikiniju za Instagram

Malo kupanja u moru ispred Los Cabosa, pa red fotografiranja za Instagram, a sve uz obilje smijeha i dobrog raspoloženja. Tim bi se riječima mogao opisati odmor 56-godišnje Salme Hayek, s obitelji snimljene na jahti usidrenoj ispred tog meksičkog grada.

Ove godine nagovorila je svog supruga, milijardera Francois-Henrija Pinaulta, da jahtu 'usmjeri' prema njezinoj domovini i nije pogriješila.

No da odmor ne može proći bez upornih paparazza, uvjerila se i sama, jer su oni sa sigurne udaljenosti snimili ono što se događa na luksuznoj jahti.

ZGODNA MEKSIKANKA

Salma Hayek ne odustaje od omiljenog modela cipela koji je ponovno in

Pogledaj galeriju

Odavno poznata po svojim oblinama, i ovoga je puta slavna Meksikanka snimila fotografije koje će, uvjereni smo, zapaliti društvene mreže, jer je u prvom planu njezin bujni dekolte u plavo-bijelom bikiniju.

Ova ljepotica, koja je poznata po tome da se, za razliku od svojih kolegica, još uvijek nije prepustila čarima estetskih zahvata te da čak izbjegava odlaske frizeru, prigrlivši svoje sijede, i ovoga je puta otišla korak dalje, odlučivši se za fotografije na kojima nema ni trunke šminke.