vrući prizor

Palo je prvo sunčanje na plaži: Žanamari uskočila u bikini, koji više otkriva nego što skriva, i 'skuplja' boju

26.04.2022 u 15:05

Bionic
Reading

Tople i sunčane dane u Dalmaciji, točnije u Tučepima gdje živi, Žanamari je iskoristila za uživanje uz more. Svima je, naravno, pokazala i kako je to izgledalo

'Devet mjeseci. Nema slobodnih dana', piše Žanamari kraj videa koji je prikazuje dok se lješkari na plaži u jednom od kupaćih kostima iz svoje bogate kolekcije. Suprug Mario u komentarima joj je dao do znanja da je oduševljen prizorom kojeg je očito više puta pogledao.

Ništa manje osupnuti nisu bili niti njezini pratitelji koji joj pišu da joj se trud (vježbanja u teretani) isplatio, da su joj tijelo i poza odlični te da joj je fotka 'vruća'.

Poznato je da je pjevačica zaljubljenica u vježbanje te da je pandemija ni lockdown, u kojem su bile zatvorene teretane, nisu je spriječili da trenira pa je rado pokazivala pratiteljima kako se i kod kuće može napraviti dobar trening. I sada je gotovo svakodnevno posvećena vježbanju. Iako su je neki fitness treneri upozorili kako nekada treba napraviti i pauze u treniranju kako bi se tijelo odmorilo, Žanamari drži kako je njoj najvažniji kontinuitet.

  • +5
Žanamari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks