GODINA PROIZVODNJE 2013.

Ovo su najluđi voditelji domaće televizije

19.09.2013 u 13:09

Groznica subotnje večeri

Izvor: Screenshot / Autor: screenshot

Bionic
Reading

Ne, ovo nisu fotke iz 80-ih godina prošlog stoljeća kada je fudbalerka bila omiljena frizura mnogih muškaraca. Mjesto radnje - televizija Jabuka, a vrijeme radnje, vjerovali ili ne, 2013. godina

Riječ je o voditeljima emisije 'Groznica subotnje večeri' koji već neko vrijeme subotom uvečer zabavljaju svoju publiku.

Josip Tuđa zvani Joža autor je emisije i upravo je zakoračio u treću sezonu što znači da je iza njega oko 120 emisija tijekom kojih se izmijenilo nekoliko suvoditelja. Trenutačni je Stanislav Varga koji se ekipi pridružio prije 10 tjedana.

Joža i Stanko imaju svoju publiku i zavidnu gledanost na toj televiziji, kažu nam s Odjela za komunikacije Jabuke TV. Na pitanje je li im ovo prvi susret s televizijom i bave li se još nekim osnovnim poslom, s Jabuke kažu: 'Josip Tuđa bavi se proizvodnjom namještaja, uzgajanjem konja na hipodromu u Oroslavju, vodi zabave u Štalici, a ujedno je i dio Štalica benda koji će nastupati diljem HR. U štalici su do sada nastupale vodeće hrvatske zvijezde kao npr. Škoro, Slavonske Lole i Jelena Rozga. Varga je također zadužen za zabavu u Štalici, prostoru unutar Hipodroma na kojem se održavaju zabave. Isječke sa zabave, gledaju se unutar subotnje emisije'.

A kako je uopće došlo do suradnje? 'Tuđa je kao veliki ljubitelj i vlasnik konja iz Oroslavja, na Jabuci TV vodio emisiju 'Kasačke utrke'. Nakon nekog vremena, prepoznavši njegov talent – čelnici su mu ponudili zabavnu emisiju i nisu požalili', rekli su nam s te televizije.