Ant Anstead

Ovo je muškarac o kojem je sanjala: Renee Zellweger ne krije koliko je zaljubljena

27.04.2023 u 06:29

Bionic
Reading

Oskarovka već dvije godine ljubi reality zvijezdu Anta Ansteada. Ljubav se dogodila nakon što je on finalizirao svoj razvod, a ona je upoznala i njegovu obitelj te je veza uistinu postala ozbiljna

Renee Zellweger najpoznatija je kao Bridget Jones, Britanka koja se svima uvukla pod kožu. Baš kao i Bridget, Renee je dugo tragala za onim pravim, a čini se da je sreću pronašla u markantnom Antu Ansteadu. S njime već dvije godine uživa u romantičnoj vezi, a godišnjicu je par obilježio podijelivši nekoliko fotografija na Instagramu.

Par je nedavno započeo zajednički život, a o njihovoj se vezi počelo šuškati prije otprilike godinu dana. Upoznali su se na snimanju epizode serije 'Celebrity IOU Joyride', a nekoliko mjeseci kasnije, točnije u lipnju 2021., objavljeno je da su i službeno par.

Iako se ne pojavljuju često u medijima, nekoliko puta su morali dati izjavu na račun svoje ljubavi pa je tako romantični Anstead rekao: 'Stvarno sam zahvalan seriji jer se ove nevjerojatne stvari događaju i ponekad, kada se stvari sudare, sudare se u najneobičnijim trenucima, onda kada to najmanje očekujete. I to se dogodilo u ovom slučaju.'

'Naš odnos je nešto što je stvarno privatno. To je nešto o čemu zapravo nisam voljan previše govoriti. Stvarno je rano u našoj vezi i ne želim na to vršiti nikakav pritisak', komentirao je Anstead odluku zašto par nije voljan eksponirati svoju vezu. Osim toga, glumica ni dandanas nema profile na društvenim mrežama, tako da je jedini uvid u njihov odnos ono što paparazzi slikaju te nekoliko objava kojima je Ant obilježio neka važnija događanja za njih dvoje.

  • +3
Renee Zellweger i Ant Anstead Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

On je otac troje djece

TV zvijezda Anstead već je dvaput bio u braku. Prvi brak trajao je od 2005. do 2017. godine, a tijekom tih godina sa suprugom Louise dobio je dvoje djece: kćer Amelie i sina Archieja. Godinu nakon razvoda oženio se američkom voditeljicom Christinom Hall, a s njom je 2019. godine dobio sina Hudsona.

S obzirom na to da njezin partner ima troje djece, pred glumicom je bio i velik izazov upoznavanja. No sve je prošlo u najboljem redu, o čemu je izvijestio Anstead za časopis People.

'Bilo je sjajno. Mislim, Renee je tako pristupačna i tako dobra s ljudima. Sreli su se nekoliko puta na FaceTimeu, pa su svi bili uzbuđeni što smo se konačno svi našli. Naravno, svi su se dobro slagali. Stvarno je bilo lijepo', rekao je te dodao da se Zellweger posebno dobro slagala s njegovom kćeri.

Planovi za budućnost

Povodom njihove druge godišnjice, Anstead je o vezi sa Zellweger na Instagramu napisao: 'Dvije godine magije.'

Izvor blizak paru u ožujku je otkrio i da Anstead razmatra mogućnost zaruka, no ne želi požurivati stvari.

'Ant je jako sretan s Renee. On je stvarno voli', rekao je tada.

Glumica je dvaput osvojila prestižnu nagradu Oscar: prvu kao najbolja sporedna glumica 2004. godine u filmu 'Studengora', a drugu kao najbolja glavna glumica u filmu 'Judy' 2020. godine. Trenutno je zauzeta filmskim projektom 'The Back Nine' pod vodstvom Michaela Patricka Kinga.

75. dodjela nagrada 'oscar'

Objavljene su nominacije za Oscare, a ovako su izgledale holivudske ljepotice na dodjeli prije čak 20 godina

Pogledaj galeriju