MOŽETE LI JU ZAMISLITI?

Ovo će vas iznenaditi: Evo o čemu je Nicole Kidman maštala prije negoli je ostvarila holivudski san

14.11.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Zbog njezinog braka s Tomom Cruiseom, uz slavnu australsku glumicu ponajviše se povezivala scijentologija, no prava istina je da je Nicole Kidman odgajana u rimokatoličkoj vjeri, te da je prije negoli je postala glumica sanjala o nekim drugim stvarima

Danas je jedna od najvećih holivudskih zvijezda, a tko zna kako bi sve izgledalo i kakva bi joj budućnost bila da je 51-godišnja Nicole Kidman krenula u ostvarenje sna o kojem je maštala, a ne u glumačke vode. U razgovoru za magazin Allure, australska glumica i dobitnica Oscara otkrila je poprilično zanimljivu stvar o sebi.

  • +20
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, ona o glumi nije niti razmišljala, već je željela postati - časna sestra. Plavokosa glumica, odgajana je u rimokatoličkoj vjeri, iako je kasnije, zbog braka s Tomom Cruiseom, na neko vrijeme postala sljedbenicom scijentološke crkve.

'Jako sam duhovna osoba i vjerujem u Boga. Očito, taj put na kraju nisam odabrala, iako sam to silno željela', otkrila je Nicole Kidman, dodavši kako samu sebe ne smatra slavnom osobom.

'Ne vidim sebe kao celebrityja, jer to niti nisam. Ja sam glumačka zvijezda i osjećam se jedino kao glumica. Beyonce je celebrity i to je velika razlika.'