DAREŽLJIVI GLUMAC

Ovim je potezom ostavio sve bez riječi: Tom Cruise pokazao svoju 'dobru' stranu

14.12.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Kako bi pokazao da su mu svi suradnici, s kojima je radio na snimanju filma 'Nemoguća misija', jednako važni i dragi, holivudski glumac Tom Cruise poslao je čak 300 božićnih torti na set u Londonu i to svojim privatnim zrakoplovom

Kako su otkrili dobro upućeni izvori za britanski The Sun, 59-godišnji holivudski glumac Tom Cruise svojim je privatnim avionom iz Los Angelesa poslao čak 300 torti na set posljednjeg nastavka filma 'Misija nemoguća', koji je smješten u Londonu, a kojim je počastio sve svoje suradnike povodom nadolazećih blagdana.

'Tom je poželio počastiti svoj tim povodom Božića i donio odluku da su jedino torte iz omiljene mu slastičarnice u Los Angelesu dobre za takvo što. Naručio je 300 torti posebno za ovu prigodu i preveo ih privatnim avionom u Veliku Britaniju', otkrio je izvor koji je dodao da je sve to bilo pomalo ekstravagantno, ali i da je Tom 'nevjerojatno darežljiva osoba'.

  • +8
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Amer Ghazzal / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Želio je napraviti nešto posebno za svaku osobu koja je radila s njim na ovom filmu.'

No, nije uvijek Cruise tako blagonaklon prema filmskoj ekipi. Mnogi se još uvijek jasno sjećaju incidenta iz prosinc prošle godine, kada je napao jednog člana filmske ekipe koji se nije pridržavao pravila oko Covida-19. 

ZA ODMOR IZ SNOVA

Zavirite u luksuznu kuću na ranču u Coloradu koju za 250 milijuna kuna prodaje Tom Cruise

Pogledaj galeriju