MLAĐA KĆI BERNIEJA I SLAVICE

Ovako to rade bogataši: Evo kako je izgledao baby shower Petre Ecclestone

25.02.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana prije negoli će dobiti svoje prvo dijete sa zaručnikom Samom Palmerom, koje će biti njezino četvrto, Petri Ecclestone je njezina sestra Tamara organizirala raskošnu zabavu povodom skorašnjeg dolaska bebe, a na partyju nije nedostajalo ničeg

Za samo nekoliko tjedana, u 32. godini života, mlađa kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, Petra Ecclestone, dobit će svoje četvrto dijete. Iz propalog braka sa Jamesom Stuntom ima blizance Jamesa i Andrewa te kći Laviniju, a prinovu očekuje sa zaručnikom Samom Palmerom.

Uoči dolaska bebe, bogata nasljednica imala je i svoj popularni baby shower, zabavu na kojoj trudnica nekoliko tjedana uoči poroda slavi s prijateljicama dolazak prinove, a one je daruju. Ovu zabavu za Petru je organizirala njezina četiri godine starija sestra Tamara Ecclestone, a na baby showeru nije nedostajalo apsolutno ništa.

Tamara je na zabavu povela i svoju petogodišnju kćerkicu Sophiju, a kako je sve izgledalo dvije su sestre otkrile na svojim Instagram profilima. Cijela zabava bila je u ružičastim tonovima, stoga je i Petra Ecclestone odabrala cvjetnu, nježnoružičastu haljinu s potpisom Paca Rabanna, čija je cijena oko 7500 kuna.

Na večeri se točio šampanjac, kojim su uzvanice nazdravljale skorašnjem dolasku bebe, a osim toga mogle su i same oslikati i personalizirati svoj par Converse tenisica.