VIRALNI HIT

Ovako izgleda život s troje male djece: Princ William umalo zaspao tijekom mise

26.04.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Otkako je Kate Middleton objavila svoju trudnoću, princ William u potpunosti je preuzeo brigu oko princa Georgea i princeze Charlotte, te je upravo on, svake večeri, zadužen za njihovo kupanje. Briga se nastavila i nakon rođenja malenog princa, a William sada mora naučiti kako da uskladi obiteljske i kraljevske obaveze

U srijedu, 25. travnja, u Velikoj je Britaniji obilježen Anzac Day, dan u spomen vojnika koji su bili dio kontigenta australskih i novozelandskih snaga koji su se borili na Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata. Tim povodom organizirana je i jutarnja misa u Wellington Archu, gdje su članovi britanske kraljevske obitelji odali počast svim poginulim vojnicima.

Osim budućih supružnika, Meghan Markle i princa Harryja, stigao je i vidno premoren princ William, koji je, tijekom mise, umalo zaspao. Naravno da su se po društvenim mrežama odmah proširile snimke, koje su ubrzo postale viralni hit.

  • +4
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se kako je dolazak trećeg djeteta, novorođenčeta koji većinu vremena provodi jedući, spavajući, ali i plačući, pomalo umorio princa Williama koji, osim brige o još uvijek bezimenom princu, na sebe je preuzeo i sve obaveze oko princa Georgea i princeze Charlotte.

Unatoč tome što je samo dan prije otkrio novinarima kako je maleni princ idealna beba, koja dobro spava, brojne obiteljske, ali i kraljevske obaveze učinile su svoje.

Life with a newborn. 😴😂

Objavu dijeli People Magazine (@people)