nikad ljepša

Ovako danas izgleda nekadašnja misica Vanja Rupena

22.05.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Miss Hrvatske 1996., uspješna manekenka i sretna mama četverogodišnjeg sinčića, Vanja Rupena redovito pokazuje fotografije manekena iz svoje modne agencije. Ovih dana objavila je svoju recentnu fotografiju kojom je fascinirala publiku što je prati na Instagramu. Jedna od najljepših Hrvatica i dalje izgleda zanosno i u svojoj zreloj ljepoti zrači ispunjenošću i srećom

Iako je 18. travnja proslavila 39. rođendan, njezina ljepota i šarm, sudeći po fotografijama - ne blijede. Jedna je od rijetkih manekenki koja je uspjela zadržati prirodan izgled bez ikakvih kirurških zahvata, a uspješan poslovni i obiteljski život koji vodi Istrijanka Vanja Rupena, nema sumnje, odraz je njezina zadovoljstva.

Vanja je naime već 11 godina u vezi s talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom, od čega su četiri godine u braku, a imaju i 4-godišnjeg sina Giovannina. Žive u Milanu, a Vanja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

'Iako s obitelji živim u Italiji, Hrvatska je moja domovina. Nikad neću zaboraviti svoje korijene iako sad već više od pola svog života živim i radim u inozemstvu. Italiju volim zato što su ljudi topli, otvoreni prema svijetu. Obožavam finu talijansku kuhinju, kao i njihov nadaleko poznat ukus i stil u odijevanju. Talijani su opušten narod koji zna uživati u svemu', izjavila je ranije za Jutarnji list.

@dubyo #milano#fotoshooting#loveit

A post shared by VRmodelsmanagement (@vanjarupena) on

@dubyo

A post shared by VRmodelsmanagement (@vanjarupena) on

#me#crazy#vanjarupena

A post shared by VRmodelsmanagement (@vanjarupena) on

Kao djevojka bila je perspektivna rukometašica u svom Umagu. Na rukometnim terenima Istre zapazili su je 90-ih skauti izbora za Miss sporta i poveli sa sobom na jednu od svojih turneja Europom. Miss Hrvatske postala je 1996. godine, a oni koji su je bolje poznavali iznenadili su se jer nije imala ambicija za bavljenje modelingom. No demantirala je to dugogodišnjom manekenskom karijerom, pojavljivanjem u modnim editorijalima i na naslovnicama te kao voditeljica u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vanja Rupena Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Sop / CROPIX

Posljednji put se u hrvatskoj javnosti pojavila prošle godine, kada je bila suvoditeljica s Joškom Lokasom na otvorenju High 5 Sport, Film & Media Festivala u Zadru.