RADOST NJEGOVa ŽIVOTA

Ova ljepotica zove se Stella Eva Angelina, ima tek 16 godina i najmlađa je kći slavnog Jean-Paula Belmonda

02.10.2019 u 06:49

Bionic
Reading

U drugom braku, kada je imao 70 godina, slavni francuski glumac Jean-Paul Belmondo dobio je četvrto dijete. Danas 16-godišnja Stella Eva Angelina izrasla je u pravu ljepoticu, a hoće li iskoristiti poznato prezime i sama steći popularnost, tek će se vidjeti

Kada je 1989. godine, tada na pragu 60-e, slavni francuski glumac upoznao 24-godišnju plesačicu Natty Tardivel, vjerojatno nije ni razmišljao pretjerano o tome hoće li imati nasljednike ili ne. Već je imao troje djece, stoga mu to nije bilo na pameti. Ipak, nakon više od desetljeća zajedničkog života Jean-Paul Belmondo odlučio se na novi potez i 2002. oženio lijepu Natty.

Godinu kasnije, 13. kolovoza 2003., supružnici su dobili zajedničko dijete, djevojčicu koju su nazvali Stella Eva Angelina, a njihov brak potrajao je još samo pet godina, nakon čega su se razveli. Jean-Paul Belmondo danas ima 86 godina i nedavno se na jednom pogrebu pojavio upravo u društvu svoje plavokose nasljednice, 16-godišnje Stelle Eve Angeline.

Nevjerojatnih velikih plavih očiju i duge plave kose, Stella Eva Angelina naslijedila je ljepotu od svoje majke, s kojom se gotovo svake godine može vidjeti na prestižnom pariškom teniskom turniru Roland Garrosu.

  • +12
Stella Eva Angelina Belmondo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / LAURENTVU

A što misli o svojoj ljubimici, najmlađoj kćeri, Jean-Paul Belmondo otkrio je u intervjuu za Paris Match još prije tri godine:

'Ona je nevjerojatan poklon u mom životu. Pažljiva, nježna i tako ženstvena iako ima tek 13 godina. Zbog izvanrednih ocjena darovao sam joj konja. Odlična je jahačica, unatoč svojim godinama, i često je pratim na turnirima. Ona je doista radost mog života.'