JON VOIGHT

Otac Angeline Jolie optužio kćer da širi laži o izraelskom ratu protiv Hamasa

06.11.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Holivudski glumac John Voight uputio je kritike na račun kćeri, holivudske glumice i aktivistice Angeline Jolie zbog, kako je rekao, 'njezinih laži' o izraelskom ratu protiv Hamasa. Rekao je i kako je razočaran u kćer nakon što je optužila IDF za namjerno ubijanje djece u zračnim napadima na Gazu

John Voight nije štedio svoju slavnu kćer Angelinu Jolie optužujući je za antiizraelske objave, za koje on kaže da su lažne, smatrajući da 'izraelska vojska mora zaštititi svoje tlo'.

To je njegova reakcija nakon što je Angeline Jolie oštro osudila odgovor IDF-a na terorističke napade Hamasa 7. listopada, u kojima je ubijeno 1400 ljudi, od kojih su velika većina bili civili. U videu objavljenom na Internetu, a koji je podijelio i Daily Mail, 84-godišnji John Voight se nije suzdržao niti je bio blag prema kćeri:

'Razočaran sam što moja kći, kao i mnogi drugi, ne razumije Božju čast ni Božju istinu.'

Angelina Jolie, koja je ujedno bivša posebna izaslanica Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, optužila je Izrael za 'namjerno bombardiranje djece, žena, obitelji', ostavljajući ih bez hrane, lijekova i humanitarne pomoći, čime krše međunarodno pravo.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Otac joj je sada na to odgovorio kako je razoračan jer Angelina ne razumije da je Hamasov cilj 'uništiti zemlju Židova'.

'Ovdje se radi o uništavanju povijesti Božje zemlje, Svete zemlje, zemlje Židova. Ovo je pravda za Božju djecu ove Svete zemlje. Izraelska vojska mora zaštititi svoje tlo, svoj narod. Ovo je rat', rekao je Voight i nastavio:

'Izrael je napadnut neljudskim terorom nad nedužnim bebama, majkama, očevima, djedovima i bakama. Vi budale nazivate Izrael problemom, trebali biste se pogledati i zapitati tko sam ja? Što sam ja? I pitaj Boga učim li istinu ili me lažu i slijedim sve ostale? Oni koji razumiju istinu vide laž. Ove životinje žele izbrisati Židove i kršćane. Vide da Palestinci nisu zanemarili financije. Dobili su ogromne novčane potpore koje nisu podijelili s narodom. Umjesto toga napravili su oružje za voj bijes. Izraelski narod brine za ljude, nešto što ove životinje ne razumiju, a pravda će pobijediti!'

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Nakon toga Voight je javno pozvao kćer da preispita svoje mišljenje o ulozi Izraela o ratu: 'Hamas i ova prijevara njihove vladavine uništavaju njihov vlastiti narod!'