OMILJEN GDJE GOD SE POJAVI

Osvježio je izgled: Zlatko Dalić napravio malu promjenu u svom imidžu, pogledajte kakvu

11.04.2022 u 11:06

Bionic
Reading

U Histrionskom domu u Zagrebu održana je svečanost kojom su obilježena četiri desetljeća od Dinamovog osvajanja naslova prvaka 1982. Zvijezda događanja bio je 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević, a počast su mu odale i brojne kolege, prijatelji među kojima je bio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić

Zlatko Dalić pokazao svoj je novi imidž. Svoju prepoznatljivu frizuru je promijenio tako što se riješio šiški koje su mu bile svojevrsni 'zaštitni znak'. Dugo ga se već nije vidjelo s ovako kratkom kosom. Na svečanosti je rado pozirao s legendarnim trenerom Ćirom te čuvenim sportskim fotografom Radišom Mlađenovićem.

Kad je riječ o Dalićevoj frizuri i kosi, svojedobno je njegov bivši suigrač i prvi pomoćni trener progovorio ponešto na tu temu. 'Prije svake utakmice Dala je stavljao veliku količinu gela na kosu. Bez toga nije mogao na teren. Bio je magnet za navijačice. Znao je reći da tako rade Talijani', otkrio je Samir Toplak za Večernji list.

Inače, u jednom od svojih intervjua, Zlatko Dalić je progovorio o svom receptu za dugovječnost.

'Kada sam s obitelji, to je najbolji odmor. Ovog ljeta sam napokon imao baš to, što nisam imao već sedam-osam godina. Bio sam dva mjeseca na moru. Odmor za tijelu i dušu. More i ta moja kućica uz Dravu, u tome uživam. I tamo kanim naime vrlo skoro trajno pronaći svoj mir. Premda sam u trenerskom svijetu još mlad, imam samo 51 godinu, ne kanim umrijeti na ovim tvrdim klupama', ispričao je u Studiju, prilogu Jutarnjeg lista.

  • +25
Svečano događanje Sve nam je to dal Ćirin bijeli sal Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX